Már nagyon ellegem van az életből legszivesebben meg őlném magamat de nem merrem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 13:28
1/11 anonim válasza:
Beszéld ki magadból a problémákat. Szüleid és a barátaid szerintem meghallgatnak. Hidd el, hogy az öngyilkosság semmire nem megoldás, ne tegyél ilyen butaságod. Inkább nézz szembe a gondjaiddal és próbáld megoldani őket. :) Ha írsz üzenetet én is szívesen meghallgatlak.
2/11 anonim válasza:
Ne is tedd meg, inkább igyál tejet, óránként 3 litert.
3/11 anonim válasza:
Ez a tinik problémája. Keress valami pszichológust.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is beszéld ki magadból a dolgokat és ha nincs senki sem aki meghallgatna, írj az első válaszolónak ;), aztán ha neked nem elég virtuálisan kiadni magadból, akkor menj el pszihológushoz. Ő biztos tud segíteni.
Ezeken kívűl pedig próbálj változtatni az életeden, kezd kicsi dolgokkal pl. hajvágás, több alvás és ha ezek nem segítenek változtass nagyot pl. költözz el, menj egy világkörüli útra vagy ilyesmi :).
5/11 A kérdező kommentje:
Szüleim le csesznének ha meg tudnák hogy öngyilkos szeretnék lenni
2015. máj. 3. 17:02
6/11 A kérdező kommentje:
Ha pedig én mennék pszichológushoz akkor oda szülövel kel menni és a pszichológus 100% hogy meg mondja a szülönek hogy mi a gyerek gondja és . És egy vad idegenek miért számolnék be a problémáimrol ?
2015. máj. 3. 17:05
7/11 anonim válasza:
Hát akkor mond ek egy barátodnak vagy ismerősödnek, mondjuk valakinek akit csak picit ismersz, szóval nem vadidegen, de aki nem mondja el a szüleidnek. Vagy kezdj el írogatni az 1. válaszolóval vagy valakivel és akkor már nem lesz vadidegen...
8/11 A kérdező kommentje:
Már irtam neki és jókat ir
2015. máj. 3. 17:36
10/11 A kérdező kommentje:
Nem baj hogy irsz
2015. máj. 3. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!