Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most voltunk tömésen. Sajnos...

Most voltunk tömésen. Sajnos nagyon féltem és mindig elhúztam fejemet vagy ellöktem. Kicsit kitísztotta és be is tömte. Azt mondta ha fájni fog akkor gyökérkezelés. Nagyon nem akarom! Legszívesebben elaltatattnám magamat. Fáj a gyökérkezelés?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Elérzéstelenítik és utána a kezelést már nem érzed.

Viszont soha többet az a fogad nem fog fájni.:)

2011. szept. 9. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:

a gyökérkezelésben pont az a jó hogy nem fáj, utána meg nem kell injekció sem.De azért ennyire ne készülj ki. Ha jó a fogdokid akkor semmi ok az aggodalomra.

Olyan orvost válassz aki figyel rád , megkérdezi hogy fáj e stb.. Én régóta inkább magánrendelésre járok mert a körzetis elég sok ember száját szétrombolta.De nem mindegyik ilyen.Erre az egyre nem sajnálom a pénzt.

2011. szept. 9. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelésről többen is mondták, hogy nem fáj, de persze el is érzéstelenítik.
2011. szept. 9. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki:) nagyon bevok parázva mivel 12 vagyok:(
2011. szept. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!