Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így ezzel? Más is...

Más is van így ezzel? Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés

Utálok élni, semmi örömet nem látok az életben, de csak azért nem ölöm meg magamat, mert a családomnak rossz lenne, legalábbis ezt gondolom. Egyre inkább gondolok bele abba, hogy most tényleg azért szenvedjek végig egy életet, hogy a családomnak jó legyen? 10 éve vagyok depressziós és már feladtam, csak meg szeretnék halni. Mindenki szerint önző dolog az öngyilkosság, ennyierővel nem önző azt kérni valakitől, hogy ne haljon meg csak azért, hogy neki jó legyen?... Miért kell kötelezni az embereket arra, hogy éljenek? Vannak akinek nem jött be az élet, nem találják a helyüket, minden nap szenvedést okoz nekik hogy fel kell kelniük és létezniük kell, mi értelme az ilyen életnek?..Arra is gondoltam, hogy megutáltatom magamat a családommal annyira, hogy ne is akarjanak látni sem és úgy teszem meg.

21/L

2017. júl. 17. 14:55
1 2 3 4 5
 41/42 soma9111 válasza:

Ami a kérdésben van írva, minden szavad át érzem!!!

Én 25 vagyok, nemsoká 26, és kb. Az össze omlas szélén vagyok .... Remélem sikerült helyre jönnöd.!!

2017. szept. 14. 03:42
 42/42 anonim válasza:

Kérdező!

Mi van veled? Történt azóta valami változás, elég sok idő eltelt azóta.

2017. okt. 2. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!