Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így ezzel? Más is...

Más is van így ezzel? Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés

Utálok élni, semmi örömet nem látok az életben, de csak azért nem ölöm meg magamat, mert a családomnak rossz lenne, legalábbis ezt gondolom. Egyre inkább gondolok bele abba, hogy most tényleg azért szenvedjek végig egy életet, hogy a családomnak jó legyen? 10 éve vagyok depressziós és már feladtam, csak meg szeretnék halni. Mindenki szerint önző dolog az öngyilkosság, ennyierővel nem önző azt kérni valakitől, hogy ne haljon meg csak azért, hogy neki jó legyen?... Miért kell kötelezni az embereket arra, hogy éljenek? Vannak akinek nem jött be az élet, nem találják a helyüket, minden nap szenvedést okoz nekik hogy fel kell kelniük és létezniük kell, mi értelme az ilyen életnek?..Arra is gondoltam, hogy megutáltatom magamat a családommal annyira, hogy ne is akarjanak látni sem és úgy teszem meg.

21/L

2017. júl. 17. 14:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Voltam így ezzel, igen, de hála Istennek már túltettem magam ezeken az érzéseimen. A nagyja amúgy fejben dől el, hogy hogyan fogod fel a dolgokat.
2017. júl. 17. 15:12
 2/42 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy más is van e így ezzel, hogy csak a családja miatt nem öli e meg magát?.. Gondolom ebből nem lehet kigyógyulni, a világ nem lesz jobb hely akármit teszek, egyetlen kiút a halál lenne, vagy elviselem hogy ezen a szar helyen kell élnem. Nem tudok itt boldog lenni.
2017. júl. 17. 15:15
 3/42 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha én elértem -22 éves létemre- exdrogos, exalkesz fejjel, akkor szerintem neked is menni fog :D
2017. júl. 17. 15:17
 4/42 A kérdező kommentje:
Nem hinném, engem nem érdekel semmi, nincs semmi célom, sohasem volt, semmit se szeretek csinálni. Teljesen értelmetlen és jelentéktelen az életem.
2017. júl. 17. 15:20
 5/42 anonim ***** válasza:
Nekem sincs célom, ezért sodródok az árral és teszem ezt élvezettel! Ez a nincs célom nekem is nagy démonom volt, aztán gondoltam egyet, hogy oké, az lesz a z életcélom, hogy boldog legyek. Nehéz volt, mai napig vannak kilengéseim és fogok még mélyen járni, de tudni fogom, hogy ez egy időszak, amiből kimászok.
2017. júl. 17. 15:24
 6/42 A kérdező kommentje:
10 éve érzem ezt, és egyre rosszabb. Voltam már pszichológusnál, pszichiáternél, mindenhol és senki nem tudott segíteni rajtam. Igazából nem is szeretnék ebből kijönni, csak meg szeretnék halni. Eddig úgy voltam vele, hogy a családom miatt élek, de miért kéne azért élnem, szenvednek, hogy ők örüljenek hogy élek? Úgyis csak azért szeretnek, mert ebbe a családba születtem, ha a szomszéd született volna ide, akkor őt szeretnék...
2017. júl. 17. 15:27
 7/42 A kérdező kommentje:
szenvednem*
2017. júl. 17. 15:29
 8/42 anonim ***** válasza:
Na hát itt a probléma, hogy nem is akarsz ebből kijönni.
2017. júl. 17. 15:29
 9/42 A kérdező kommentje:

Mivel nem lehet.

Most ha gyűlölöm a világot amiben élek, hogy jöjjek ki ebből? Nem lehet megoldani azt, hogy ne legyen ilyen igazságtalan és sz*r az élet.

2017. júl. 17. 15:31
 10/42 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, agyban dől el, neked felfognod azt, hogy ezzel csak magadnak ártasz, meg a körülötted lévőknek, és neked kell megtenned a lépéseket magadban, pl hogy elgondolkozol rajta, hogy lehet, hogy nem is olyan szar ez a világ.
2017. júl. 17. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!