Szerintetek menjek el?
Figyelt kérdés
Sziasztok (igen uj vagyok) na az a szitu hogy ma lesz egy par kilometerre levo varosban egy buli.szeretnek elmenni az egyik baratnom hivott is,de a tarsasagbol csak ot ismerem es a tobbieket nem is annyira birom es felek,hogy egy ido utan egyedul lennek vagyis ugy,hogy nem tudnek mit csinalni+egyedul sotetben jojjek haza?at tudnek menni busszal de akkor nem gyalogolok egyedul haza vagy mehetek bicoval de az csak a mamae az enyem rossz es na fura bico.jo lenne kimozdulni de annyira nem akarom igy. Szerintetek mit csinaljak? Normalis valaszokat kernek mert nem szeretnek gyulolkodni meg ilyenek.:)2017. júl. 1. 16:45
1/4 anonim válasza:
Szia! Falun laksz ugye? Ha igen akkor menj csak nyugodtan gyalog vagy bicóval. Mivel én egy nagyon szociális ember vagyok ezért annyit tudok mondani hogy mond a társaságnak hogy felelsz vagy merszezzetek ott jobban megismerhetet őket és ha bevállalósnak mutatod magad könnyen lehet hogy bevágódsz náluk.ismerd meg a csapatot és ha úgy alakul kérj meg onnan valakit hogy kísérjen el az utcátokig. Jó szórakozást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
Úgy voltam vele, hogy na egyszer élek csak és elmentem. Eszméletlen jó volt.
2017. júl. 4. 00:58
3/4 anonim válasza:
Örülök hogy segíthettem. Hogy ment végül? Beszélgettetek?
4/4 A kérdező kommentje:
Jól ment. Nem voltunk olyan sokan,mint vártuk,de sokat beszélgettünk és jól telt el az este.
2017. júl. 4. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!