Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? Pchihológushoz...

Mi van velem? Pchihológushoz kellene menjek?

Figyelt kérdés
Mostanában sok a hangulatingadozásom. Szinte mindig tudnék sírni. Zárkózott vagyok. Suliba menni utálok alig várom, hogy hazamehessek, utálok társaságban lenni. Egy két év alatt nagyon sokat változtam. Mindig rossz kedvem van, utálom az életem. Senki sem foglalkozik velem. Mintha láthatatlan lennék. Már unom az életem, meg akarok halni... Kérlek értelmes válaszokat írjatok!
2016. okt. 27. 21:36
 1/2 anonim válasza:
Ismerős kb mindig így vagyok ezzel, és semmit sem tudok tenni ellene, körülbelül depressziós vagy, vagy legalább is a kezdeti fázisában, mikor te érzed magadon de a környezeted nem igazán tudatosítja mi is játszódik le benned. Nézz utána esetleg, hogy családodban nincs e olyan valaki akitől valamiféle lelki betegséget örökölhettél. Vagy csak simán kamasz vagy és ez egy normális dolog, esetleg méjebben gyökerezik, értem ezt azon, hogy valamiféle szerelmi bánat mivel ez tipikusan az összetört szív szindróma tünetei is lehetnek. lehet önbizalom hiány. Sokfajta sérelem lehet kiváltó ok, ha van rá lehetőséged menj el egy psichológushoz, beszélj neki őszintén magadról mondj el neki mindent, ne szégyeld magad előtte, őt köti a titoktartás, esetleg ellát tanácsokkal, próbáld meg.
2016. okt. 28. 02:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2016. okt. 28. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!