15/F (mindjart 16) szerintetek menjek pszihológushoz? Többi lent
9edikes vagyok, és eddig 10edikesekkel lógtam egy másik suliból(ket sracot ismerek általánosból). Szoktunk menni inni is, de most kihagytam a legutóbbi alkalmat, és hát enyhén szólva kiutáltak, nem emiatt h nem mentem inni, csak egyszerűen elkezdték facen csoportba(amibol kitiltottak) beszélni egymással, h nem vagyok jofej, meg ilyesmim h idegesito vagyok, ráakaszkodok az emberekre...
De persze ezeket azok mondták akiket nem ismerek igazán, csak néhányszor találkoztunk, de azok akikkel találkozgatni akartam, azok nagyon jo barátai ezeknek a fqszoknak. És nagyon rosszul esett mikor ezt igy a szemembe mondtak. Ja es van egy csaj ebbe a baráti társaságban, akivel járni akartam, kezdtünk randizgatni, de mikor ittunk a többiekkel, akkor valakire mindig rámászott(rám nem). Nembeszélve arról h 9. osztály, fiú suli(autószerelő szakközép) és nem igazán ment jól a beilleszkedésem.
És összeveszzem a legjobb lány barátommal, a legjobb fiú haverom meg meleg. Ezt kicsit nehéz volt elfogadni, bár én is meleg vagyok, de nem ezért jöttem fiú suliba. És az is lehet biszex vagyok. Még nem tudom. Persze igy kivulrol nem tunik veszesnek h "jaj a barátaim nem szeretnek", de nincs egy barátom se. Egyszerűen mindenki utál, vagy csak egyszerűen nem szeret. Nem tudom mit tegyek. Forduljak pszihológushoz? Legyek öngyilkos? Törjem be a házuk ablakát annak aki kirúgott a csoportból? Régóta nem vagyok jól. Régen volt egy időszakom amikor álomba sírtam magam minden este. Anyámmal se valami jó a viszonyom. Apa megcsalta anyát kb 2 éve, de még mindig itt lakik. Állandóan veszekednek. A suliban nincs igazáb barátom. Se a valóéletben. Megértem, nem vagyok jofej. De hogy lehetnék az? Egyszerűen nem tudok laza lenni. El van cseszve az életem. Na akk öngyilkosság? Bosszú? Költözzek el és kezdjek uj eletet?
én szívesen beszélgetek veled, ha szeretnéd... egy korosztály vagyunk, hátha ez segít c:
néha az is sokat számít, ha van kinek elmondanod a problémáid.
Szia! Nyugodtan rámírhatsz ha gondolod :) Ha tudok mindenképp segítek de ha nem tudok akkor az is valami ha kitudod beszélni:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!