Mennyire normális, hogy 21 éves lány létemre imádom a kaszást?
Figyelt kérdés
Mármint mindent amin kaszás van, tetszik nagyon ahogy ábrázolva van, még olyan tetoválást is szeretnék, van több olyan pólóm, ruhám.
Nagyon elmebeteg dolog szerintetek? Az ismerőseim már nem lepődnek meg semmin, de kívülállóként mit gondoltok erről? :D
2017. jún. 27. 14:49
1/3 anonim válasza:
Én a traktorosokat jobban bírom, de ha neked a kaszások jönnek be, nincs ezzel gond.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hanem a halált ábrázoló kaszásra. Sötét csuklyás alak, egy kaszával a kezében, és nincs arca csak a sötétség.
2017. jún. 27. 15:21
3/3 anonim válasza:
Én is hasonló korú lány vagyok, és én is valahogy így vagyok. Kicsit bizarr, de annyira nem durva szerintem. A Spiral directben sok ruha van ami a Kaszást ábrázolja. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!