Ilyen idős korban ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem az lenne,hogy ezen mindenki átesik ilyen idős korban vagy ez már más?Arról van szó,hogy van egy fiú és lány idálom is.Nem tudom eldönteni,hogy melyik tetszik jobban.Ma nyílt napon voltam és mikor egy lány véletlen nekem jött bocsánatot kért és kedvesen rám mosolygott.Olyan furcsa,de jó érzéssel töltött el és még kicsit bele is pirultam.Szinte majdnem ugyan ez történt egy fiúval is. 13/L2016. nov. 24. 16:28
1/4 anonim válasza:
Ez csak természetes emberi reakció volt..
3/4 anonim válasza:
most akkor ugy érted hogy tetszik a fiu is és a lany is?
4/4 anonim válasza:
Normális. :) Nem csak ilyen idős korban, hanem ha esetleg egész életedet végigkíséri ez a dolog. Ne ijedj meg tőle, de te döntsd el, hogy mit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!