Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fiúk tényleg az ilyen...

A fiúk tényleg az ilyen lányokra buknak? /lennt/

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm.Nem mondanám hogy szép (persze a barátnőm és én ilyesmit nem nézek rajta) de nagyon kedves és társaságkedvelő.Bárkivel bármikor elbeszélget.Kortól-nemtől függetlenül.Nemcsoda h rengeteg barátja és barátnője van ezáltal.Barátja is nemolyan rég lett neki.(sokadik pedig elég fiatal még..)A srác aki nekem tetszett(és akivel hónapokig szemeztünk) arról is kiderült h belé szerelmes..Én egy kicsit félénkebb vagyok nála.Természetesen énis eltudok beszélgetni az emberekkel de csak ha okot adnak rá.(megkérdezik mennyi az idő..stb)

A fiúk tényleg az ilyen fűvel-fával beszélgetős lányokat szeretik?

2010. máj. 17. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, nem akarok beléd kötni, vagy ilyesmi, de mit vársz? Hogy majd ha a sarokban ücsörögsz és csak akkor nyitod szóra a szád, ha valaki megkérdezi "Hé, mennyi az idő?", akkor mindenki kedvel majd? A legtöbb srác nem arról beszélget, hogy "- Nézd, tök jó, ahogy ott magában kuksol. - Aha, nekem is bejön, hogy ilyen néma."

Nyilvánvalóan imponál nekik, hogy ennyire nyitott és fesztelen a barátnőd. Csak egy kicsit kéne többet dumálnod az emberekkel, és máris felfigyelnének rád. :)

Bocs, ha keménynek hatottak a szavaim, nem annak szántam őket, csak furcsa volt, hogy így várod a sültgalambot.

2010. máj. 17. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg "bunkó" volt az előző, de igaza van - sajnos. Én is ilyen vagyok, csak a másik táborból...
2010. máj. 17. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm.lehet tényleg ez a baj..:/

igyekszem majd változni:)

2010. máj. 17. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen embereket (mint a barátnőd) nemtől függetlenül nem bírom. Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy vagy felszínes vagy akar vmit és "sunnyog" (valahogy úgy érzem, hogy ez nem igazi és nem természetes csak vmi megjátszott kedvesség). Másrészről viszont, ha nem látja senki, hogy milyen vagy, akkor senki sem fog észrevenni. Kérdés, hogy akarod-e, hogy észrevegyenek, mert az sem mindig jó. De te legalább lány vagy, nem várják el, hogy kezdeményezz (mondjuk ezzel megint nem biztos, hogy te jársz jól...)
2010. máj. 18. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Te komolyan azt hiszed, h meglehet határozni, h milyen viselkedés jön be legjobban a fiúknak? Mert persze az lehet, h a többségnek ez jön be, de attól még neked is van esélyed. Csak legyél egy kicsit bátrabb, és néha merj kezdeményezni, mert az, h valakivel nézitek egymást nem azt jelenti, h összejöttök ha nem teszel érte semmit.
2010. máj. 18. 16:46
 6/10 anonim válasza:
persze van esélyed, csak a barátnődnek több :) könnyebben megy a dolog ha azt látja egy pasi, hogy a lánnyal lehet beszélgetni, érdeklődő, jókedélyű. Sőt ha már beszélget vele egyből azthiheti, hogy bejön neki és lehet valami köztük...
2010. máj. 18. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
A fiúk a szép lányokat szeretik.
2010. máj. 19. 01:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem éppen. Én a kis félénk, szerény lányokat is kedvelem.
2010. máj. 20. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"A fiúk a szép lányokat szeretik."

Hát nem igazán, nekem a belső sokkal fontosabb.. bár első benyomáshoz kell a külső is! De a belső SOKKAL fontosabb!

2010. máj. 20. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Szóval addig már sikerült eljutni, hogy a fiúk tök egyformák, és a kétféle lány közül az egyiket jobban kedvelik. Ebből se lesz nagyon hamar énekes halott :)
2010. máj. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!