Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Ha ideges vagyok , akkor mindig sírok. Azért hogy levezessem a stresszt ahelyett hogy például elkezdenék verekedni vagy valami. Szerintetek ez jó megoldás? Vagy inkább ordibáljak vagy ha kell üssek meg emberereket (ha olyan a szituáció). Vagy ezt hogy lehetne megszüntetni hogy ne sírjak? Egyébként nem vagyok idegbeteg csak vannak az életben ilyen helyzetek.
2017. máj. 28. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok és az eddigi életem azt mutatja hogy nagyon megéri kisírni magad és nem állni bosszút.

Én még szóban sem akarok/tudok vitázni komolyabban. A sors kárpótol!

"boldogok akik sírnak mert ők megvígasztaltatnak"

"boldogok az alàzatosok mert ők örökség szerint bírják e földet"

Csak mások megvédése céljából lépek fel de akkor jajj (nem vagyok gyáva)

Amúgy még suli?

2017. máj. 28. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen 16 éves fiú vagyok. Még suliba járok :D Én se .... Ahogy komolyabbra fordul a veszekedés el kezdek sírni....
2017. máj. 28. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Számolj vele, hogy sok embernek fogsz segíteni felnőttként, tiszta szívből.

És a komolyabb problémák elkerülnek, eléred a céljaid

Amúgy 24 f és köszi, hogy felelevenítetted ezeket a keserédes pillanataimat.

2017. máj. 28. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan sírj, ha kell. De szerintem eleve kerülnünk kell az olyan embereket és helyzeteket, akik/amik feszültséget vagy bánatot okozhatnak.
2017. máj. 29. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Múltkor vagyok haverommal a plázába oda jön a biztonsági őr elkezd magyarázni , hogy t*karodjunk kifele k*ssoljatok k*tyák elt*röm a nyakatokat nincs itt semmi dolgotok húzzál innen b*zi gyerek. Mert állítólag basztattuk a liftet ami nem igaz :D És a haverom magyarázott neki és neki lökte a biztonsági őr az üvegnek. Én meg inkább nem mondtam hogy fejezze be mert velem és elkezdett volna g*cizni és elkapott volna a sírás. De nem azért mert félek hanem egyszerűen csak jön. 2.Válaszoló honnan veszed hogy sok embernek fogok segíteni ? Amúgy most is segítek mindenkinek akinek tudok :D
2017. máj. 30. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!