Vannak itt még rajtam kivül "magányos farkasok"? 18/F
"hamár ennyien összejöttünk kieszelhetnánk valami nagyszabású tervet az emberi társadalom leigázására és a világuralom megkaparintására! benne vagytok? :D"
Ok, mehet, enyém Japán :D Nos, kezdjük talán egy weboldallal, ahol a hozzánk hasonlók "találkoznak". Ott meg majd szépen rájövünk, hogy a társadalom le van kaksizva és ezért nem kell a világuralom sem (meg egyébként is, lehet hogy már rég világuralomra tört pár magányos őrült csak senki se tud róla :)).
Ha valaki farkasfalkát akarna létrehozni:
Csak annyit kell tennie, hogy keres egy tárhelyszolgáltatót, feltelepít egy ingyenes fórum szoftvert, tudatja a többi farkassal, hogy hol gyülekezzenek, majd kitartóan moderálja a morgást/vonyítást. De én már szerkesztgetek egy weboldalt, nem kell mégegy köszönöm szépen :)
Tárhelyszolgáltatónak a 000webhost-ot ajánlják (bár én nem vagyok vele megelégedve): [link]
Fórum motornak meg drupal-t, joomla-t, phpbb-t meg ilyeneket ajánlanak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!