Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg? Bővebben...

Hogyan változzak meg? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

2-éve meghalt édesanyám, nagyon megviselt.

Elzárkóztam mindenkitől/mindentől.

Iskolában sem beszélek sokat.

Barátaim nincsenek, egyszer csak szerelmes lettem valakibe. Össze is jöttünk 7-hónapot voltunk együtt, nagyon szerettem. Mikor nem volt velem, nem éreztem magam teljesnek.

És amikor szakított velem, az nagyon rosszul érintett. Még most majdnem 1-év elteltével is.

Meg szeretnék változni, méghozzá abban hogy visszailleszkedjek. És hogy olyan legyek mint a többiek.

Sajnálom hogy ide írom, de tanácstalan vagyok, és nincs is kinek elmondjam

16/F

#Megváltozás.
2017. máj. 15. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológussal beszéljél, ő tud segíteni.
2017. máj. 15. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is megpróbálhatunk segíteni.

Akarsz-e beszélni az édesanyádról, hogy hogyan halt meg? Én ugyan öreg vagyok, de az enyém is tavaly előtt halt meg. Nem is maradt családom, csak oldalágon, ők meg nem voltak jó viszonyban velünk, sajnos okkal.

Nem is kell sokat beszélni. Tudod; aki sokat beszél, kevés igazat mond. Szavak nélkül is értünk sok mindent, hiába divat manapság minden pitiáner dologról szaporítani a szavakat.

2017. máj. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!