Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg? A...

Hogyan változzak meg? A megváltozás alatt azt értem, hogy van rajtam egy kevés felesleg és azt hogy tudnám leadni és hogy lehetnék kedv

Figyelt kérdés

esebb? hogy tudnám a pattanásaimat kence ficék nélkül eltüntetni alapból nem vagyok annyira csúnya 147 cm vagyok 45 km kék szem hoszzu barna haj

amire megint szeptemberbe megyek suliba mindenki meglepodjon hogy mennyire meg változtam 13/L. Jah és minderre van 3 hónapom

2015. jún. 11. 16:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Haho!
2015. jún. 12. 11:19
 2/2 InstagramGirl válasza:

Szerintem,ha van kertetek,vagy ha van a közelben egy edzőterem/edzőpark,akkor oda menj el.Ha korrektort nem használhatsz,akkor vegyél Holttengeriiszap-szappant,mert az tényleg segít.Kedves meg úgy lehetsz,hogy arra figyelsz,amid van,és nem a hibákra,hanem a szépségre.

Remélem,tudtam segíteni!

InstagramGirl

2015. jún. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!