Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
13 éves fiu vagyok és egyre jobban kezdenek az ismeröseim utálni pl: az osztályomban mindenki egyre töbször mondják hogy utálnak stb . Ezért kérem a segitségetek.2016. ápr. 19. 21:21
1/3 anonim válasza:
én is így vagyok, de nem kell velük foglalkozni! most a legnyomibb lány a legjobb barátnőm és rá jöttem, hogy nem is myomi!utálnak? ez bisztos, vagy csak te látod így? nem hiszem, hogy ismerlek, de szerintem NE VÁLTOZZ MEG!! fogadjanak el olyannak amilyen vagy! de ha nem akkor szegényebbek lesznek egy jó baráttal!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm , részben igazad is van de ez nem ijen egyszerü. Igaz ami igaz de mikor elvagyunk akor elvagyunk de sokszor csinálnak loyanokt mint pl: hogy beköpnek a tanárnak olyanokért amit nemicsináltam meg a tanárokis direkt belémkötnek stb. De ha pl matek doga van ak mindenki jön hogy segitsek meg segitsek ere jó vagyok nekik.
2016. ápr. 22. 20:47
3/3 anonim válasza:
szerintem ne változz meg. maximum, picit próbálj a kedvükre tenni ha tényleg ezt érzed. De maradj önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!