Szerintetek változzak meg? Mert amilyen vagyok úgy nem kedvel senki
Miért akarsz megváltozni?
Nem kell neked is beállni a csordába.
"Néha nehéz eldönteni,hogy csak egy őrült,vagy az összes többi."
az egyetemen is nehéz sajnos, mert az emberek ott is ilyenek, legalább is én is így éreztem ennyi idősen, sőt irreálisnak tartottam a káromkodást tőlük, tehát mintha nem illene ahhoz amennyi idősek, hogy ők káromkodnak, és én nem káromkodtam ahogy te sem, és most hol tartunk, hogy különcnek érezzük magunk. Nem találjuk magunkat, a legjobb amit tehetsz, hogy mindenféle lehetőséget megragadsz arra, hogy találj egy olyan barátot akivel jól érzed magad, ha suliba ez nekünk nem adatott meg akkor legalább sulin kívül legyen jó..
ja most nézem, hoyg van barátnőd, na akkor annyira nem vagy elkeserítően rossz helyzetbe..
vagyis, összességébe nézve, az ember azt gondolná, hogy jobb az, hogy ilyen vagy mintha, olyan bunkó, paraszt, lennél, de valahogy az ember úgyérzi, hogy mégse jobb..
szóval, na, sosem feladni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!