Mit tehetek lustaság és halogatás ellen? Hogy változzak meg?
Mások embertől várod a változást, akkor az bukta. Hiszen a másik nem tud megváltoztatni.
Elképzelem, hogy a gyereknevelésnél, felkelsz éjszaka, pelenkázol, megeteted, lefürdetett, karácsonyi sütés fűzésnél segítesz, olyan rabszolga lenne melletted egy nő...
Nem kell támadni a kérdezőt, semmi rosszat nem tett!
A változást csak te tudod előidézni, mélyen magadba kell nézned. Én is ezt tettem, kb 2-3 napig tartott míg elgondolkodtam az életem felett, és aztán egyszer csak beugrott, hogy mi az én feladatom. Az egésznek a lényege a pozitív gondolkodás. Van pár film, könyv amit tudok ajánlani ha érdekel. Képes megváltoztatni, én vagyok az élő példa rá. :) Igaz még csak 18 vagyok, de kezdem tisztán látni a világot, és a feladatomat.
Igazából azt tudom tanácsolni, hogy keress valami hobbit. Én péládul edzéssel töltöm a szabadidőmet, futok, sportolok. De ez mellett kiélem magam olvasásban és tanulásban is rendesen. Persze az iskolai anyag nem igazán foglalkoztat csak az amire később szükségem lesz. Azokat nagyon komolyan veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!