Borzasztóan ronda vagyok. Érdemes így élni?
Figyelt kérdés
Undorító a külsőm, szavakkal nem lehet kifejezni. Pedig én mindent megteszek annak érdekében, hogy legalább egy kicsivel jobban nézzek ki. Nincsenek barátaim, nem tudom az-e a rosszabb ha sajnálnak, vagy az, ha kigúnyolnak. Lassan nem merek utcára menni, de sajnos iskolába muszáj :( Lehet még ilyenkor tenni valamit vagy számomra már nincs remény?2010. máj. 16. 00:53
21/23 anonim válasza:
Én is így vagyok :( szörnyű én szivesen beszélgetnék, írj privátot :)
22/23 anonim válasza:
Talán nincs igazam, de meglehet, hogy ha görcsölés helyett jót röhögnél (nem, nem nevetni) még a külsődön is, akkor kisebb csoda történne az ügyben.
23/23 Lehel-Arpad válasza:
Kezdjel el valami kuzdosporot.
Fogysz is , es meg "acc a szajukhra" is , szoval a legjobb megoldasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!