Borzasztóan ronda vagyok. Érdemes így élni?
Biztos, hogy van benned valami szép.
Amúgy meg, keress barátokat interneten (nekem írhatsz emailt nyugodtan :) ) nem muszáj képet küldeneked nekik magadról, és ha már ismerni fognak téged beülről nem fogja érdekeli őket hogy kívülről milyen vagy. Vagy hogyha mégis, akkor nem érdemlik meg a barátságodat.
12:23as válaszoló
mikor mondta, hogy lány?
(oké, én is rögtön arra gondoltam, na de mégis...)
Jaj ... bocsi de ezt ,hogy nem számít a külső csak a belső hanyagoljuk. Igen valamilyen mértékben igenis számít a külső !!
És tenni kell érte dolgokat , biztos van olyan dolog amit még tehetsz , hajfestés ?sport? (ha kövér vagy )kozmetikus ?(pattanások miatt ) stbstb
Nem szabad feladni !még a legrondább embereket is szerethetik az embereket. Csak el kell fogadnod magadat és magabiztosnak kell lenned. Állj a tükör előtt és mond el mit szeretsz magadba ( pl dús haj stb) és , hogy mit szeretnél változtatni. És jusson eszedbe , hogy Zámbó Jimmy volt az egyik legrondább ember a világon mégis milyen sokan szerették !!XDXDXD
Nincsenek csúnya lányok, csak lusták:)
Szegénykém, próbálj meg barátkozni! Ha nagyon félsz ettől próbálj meg a negatív lehetőségekre is fel készülni.
Elhiszem, nehéz így, de kitartás!
A "rondaság" nem teljes esélytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!