Borzasztóan ronda vagyok. Érdemes így élni?
Előző:
Elárulod mi a foglalkozásod?
Stylist? Plasztikai sebész?
Valószínűleg fel fog rakni:S.
Még aki szépnek tartja magát, az se mer ilyen helyekre képet felrakni magáról.
Mi van, ha valaki felismeri, pl.?
"...nem tudom az-e a rosszabb ha sajnálnak, vagy az, ha kigúnyolnak."
Az ha valakit sajnálni kell!!! Illetve! Ha valaki sajnáltatja magát!!!!!! Pókerbe, ha kapsz egy 6-os 3-ast elsírod magad vagy leszarod és beszállsz a party-ba, nem azzal foglalkozol, hogy neked mid van, hanem azzal, hogy vannak nálad mindig problémásabbak.
Érdemes
Élni mindig érdemes
Még akkor is ha úgy elcseszed az életed, hogy már meg sem ismered magad, akkor is érdemes
A fő cél, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból
Figyelj, tanulj! NAGYON SOKAT! Már annyi műtét van, hogy simán átműttetheted magad gyönyörű lánnyá, ha van rá elegendő pénzed! Akár már most elkezdhetsz gyűjteni diák munkával stb... És lehet életed első 20 éve elég gyalázatos lesz, de az elkövetkező 60 pedig gyönyörű! Érdemes élned, hogy megmutasd az összes embernek kitartással bármit elérhetnek!
Tudom magamból kiindulva ha egyszer azt mondod magadra, hogy csúnya vagy akkor onnantól már nagyon nehezen lehet vissza fordulni, de sikerül! Nekem is sikerült! Igaz én nem műtétekkel hanem önelemzéssel értem el, de ha tényleg olyan nagyon nagyon nagyon csúnya vagy, akkor tanulj és olyannak tanulj ami sok pénzt hoz! Ha tudsz hinni, van hited akkor sikerülni fog!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!