Hogyan fogadjam el h nekem a kuzdelem jut, masnak az öröm?
Fiatalon kellett önallosodjak mert apam kimart a hazbol , persze ezt sose latja be, en akartam menni.
Koran hazasodtam, 23 evesen, , nagyon sok gonddal szembesultem, válás lett belöle, nem lettem boldogabb , sikeresebb igy h koran elköltöztem.
Az unokatesóm lány, most 33 eves, otthon lakott, felre tehette a fizujat, folyton sminkekre költött, ajakfeltöltes, bulik, nyugodt elete volt , randik, rendesen kiélte magat.
Most sikerult allandó, neki megfelelö allast szerezzen, nem kellett kapkodjon, stresszeljen, kölcsönöket fizessen, fusson sz.r allasok utan.
Nagyon sajnalom magam , es fáj h en maskepp eltem es azt se mondhatom h többre mentem ezaltal, söt.
Hogyan lépjek túl ezen az irigysegemen ha úgy tetszik ?
Eletkeptelen vagy
Az eleted kizarolag te senki mas nem felel
Rossz donteseket hozol eleted ocska lesz.
Igyekezz
Kérdezed, mi köze a diplomádnak és a nyelvtudásodnak a kérdéshez. Nos, a 6. sorban ecseteled, hogy az unokatesódnak milyen jó álllása van. Ez általában senkinek nem hullik az ölébe. Neki sem hullott, nyilván minimum megpályázta. Szerintem neked sem tiltotta meg senki, hogy pályázgass, de előre mondom, legyél kitartó, mert egy-egy normális állásra sok százan jelentkeznek.
Gondolom, senki nem tartott pisztolyt a fejedhez 23 évesen, hogy férjhez menj. Ez a te döntésed volt, tanulni kell belőle, és legközelebb jobban választani.
Nagy különbség viszont az emberek között, hogy van, aki apró dolgoknak is tud örülni és boldog lesz, és van, aki csak irigykedni, rinyálni tud, meg sajnálni magát. Ők végül megkeserednek, és akkor sem látják meg a boldogságot, ha elmegy mellettük.
Kulfold
Hazankfia tolja a kaveskocsit bolcseszdiplomaval nyelvtudassal minimalberet es puffog nem igazsagos.
Ugyanott masik hazanfia osztalyvezeto diploma nelkul nyelvtudassal
Mi a kulonbseg koztuk ?
Az egyiknek van kitartasa akaratereje ambicioja ki tudja konyokolni maganak amit akar.
Es nincs protekcio nala se es mashol sem...
az a lényeg, hogy mindenki hibás.. kivéve te.
Mi lenne ha felelősséget vállalnál az életedést és abbahagynád a mások hibáztatását és irigylését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!