Hogyan fogadjam el h nekem a kuzdelem jut, masnak az öröm?
Fiatalon kellett önallosodjak mert apam kimart a hazbol , persze ezt sose latja be, en akartam menni.
Koran hazasodtam, 23 evesen, , nagyon sok gonddal szembesultem, válás lett belöle, nem lettem boldogabb , sikeresebb igy h koran elköltöztem.
Az unokatesóm lány, most 33 eves, otthon lakott, felre tehette a fizujat, folyton sminkekre költött, ajakfeltöltes, bulik, nyugodt elete volt , randik, rendesen kiélte magat.
Most sikerult allandó, neki megfelelö allast szerezzen, nem kellett kapkodjon, stresszeljen, kölcsönöket fizessen, fusson sz.r allasok utan.
Nagyon sajnalom magam , es fáj h en maskepp eltem es azt se mondhatom h többre mentem ezaltal, söt.
Hogyan lépjek túl ezen az irigysegemen ha úgy tetszik ?
na várjál, várjál...
azt ne meséld be nekem, hogy 5 nyelvet beszélsz, nincs egy jó fordítói, tolmácsolói munkád...
Egyetem hogy volt meg? A pasid finanszírozta?
Mi a fene köze van a nyelvtudasomnak es a diplomamnak a kerdesemhez?
Kivancsiskodóknak nem válaszolok többet , van valasz a kerdesemre ok, nincs akkor passz
Nagyon buta vagy, bocsi.
Nyelvtudással, diplomával a hátad mögött találhatsz olyan munkát, amivek annyit kereshetsz, hogy sminket ehetsz reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!