Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan fogadjam el h nekem a...

Hogyan fogadjam el h nekem a kuzdelem jut, masnak az öröm?

Figyelt kérdés

Fiatalon kellett önallosodjak mert apam kimart a hazbol , persze ezt sose latja be, en akartam menni.

Koran hazasodtam, 23 evesen, , nagyon sok gonddal szembesultem, válás lett belöle, nem lettem boldogabb , sikeresebb igy h koran elköltöztem.

Az unokatesóm lány, most 33 eves, otthon lakott, felre tehette a fizujat, folyton sminkekre költött, ajakfeltöltes, bulik, nyugodt elete volt , randik, rendesen kiélte magat.

Most sikerult allandó, neki megfelelö allast szerezzen, nem kellett kapkodjon, stresszeljen, kölcsönöket fizessen, fusson sz.r allasok utan.

Nagyon sajnalom magam , es fáj h en maskepp eltem es azt se mondhatom h többre mentem ezaltal, söt.

Hogyan lépjek túl ezen az irigysegemen ha úgy tetszik ?

2017. ápr. 14. 19:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Képezd magad, tanulj nyelveket, keress jobb állást, persze, ha van.
2017. ápr. 14. 19:24
 2/18 A kérdező kommentje:
5 nyelvet beszélek, egyetemi képzettségem van
2017. ápr. 14. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd el! Keresd meg az örömöt a saját életedben!!!!
2017. ápr. 14. 19:31
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

na várjál, várjál...

azt ne meséld be nekem, hogy 5 nyelvet beszélsz, nincs egy jó fordítói, tolmácsolói munkád...

Egyetem hogy volt meg? A pasid finanszírozta?

2017. ápr. 14. 19:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Mikor végeztem az egyetemet , akkor költöztem el. Kulföldre költöztem a pasimmal , tehat a megtanult 3 nyelv melle raadodott meg 2 kulföldön
2017. ápr. 14. 19:35
 6/18 A kérdező kommentje:

Mi a fene köze van a nyelvtudasomnak es a diplomamnak a kerdesemhez?

Kivancsiskodóknak nem válaszolok többet , van valasz a kerdesemre ok, nincs akkor passz

2017. ápr. 14. 19:37
 7/18 anonim válasza:
95%
Kérdező, életképtelen vagy. 5 nyelvvel meg egy diplomával nincs normális állásod ? Ezt nevezik vicc kategóriának! :D
2017. ápr. 14. 19:41
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon buta vagy, bocsi.

Nyelvtudással, diplomával a hátad mögött találhatsz olyan munkát, amivek annyit kereshetsz, hogy sminket ehetsz reggelire.

2017. ápr. 14. 19:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ilyen az élet, neki így alakult, neked meg így. Nekem sem jobb a helyzetem én is hasonlóan jártam mint te, és sajnos el kellett fogadjam hogy én vagyok a család fekete báránya. Sokat dolgozom, mellett képzésre járok, megélni megélek de már évek óta nem voltam se bulizni, nem is utaztam el nyaralni már jó sok éve. Nekem is sok minden vágyam van de ezt dobta a gép, ezt el kell fogadjam.
2017. ápr. 14. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
98%
Te is a sültgalambra vársz. Nem tudod, hogy neked mi okoz örömet, ezért kívülről várod, pedig magadban kell megtalálnod.
2017. ápr. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!