Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezesetben megoldás az öngyilko...

Ezesetben megoldás az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
3madjára állok bukásra, 2szer megbuktam, és ugy érzem kilátástalan a dolog. 18éves vagyok és 10edikes.ugyérzem azért nekemis van szégyenérzetem és ezt nemtudom elviselni. nyomorékok kiméljenek
2010. máj. 13. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem megoldás...NE LEGYÉl ÖNGYILKOS!!!!!Mindig van kiút!
2010. máj. 13. 19:32
 12/14 haggyámán ***** válasza:

És akkor mi van, ha megbuksz? Ki nem szrja le? Mert én nem az alapján ítélem meg az embereket, hogy tudnak-e teljesen felesleges dolgokat matekból vagy sem. Ne azt nézd, hogy megbuksz. Hidd el, attól belül lehetsz még egy hihetetlen rendes és segítőkész ember. Ha meg bárki is beszól neked emiatt, akkor az IQ szinten rosszabbul áll, mint Te.

Hidd el, ez nem megoldás. Ha nem megy a tanulás, vagy ne erőltesd, vagy kérj segítséget. Ez semmire se megoldás. És sokaknak jobb indokuk lenne rá, de nekik se megoldás.

2010. máj. 13. 20:55
 13/14 anonim válasza:

Ilyen kérdést ide kiírni.xD

Am mindenkinek joba van dönteni az életéről... de a bukás nem indok. De ha már ezzel nem tudsz szembenézni, mi lesz később?:D

2010. máj. 14. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem is voltak ,ér öngyolkossági gondolataim 13L me tettem valamit amit nem kelett volna és még most én szégyllem magam.

na de sztem küldj már azéert a 2-éért

2010. máj. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!