Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy állandóan azon stresszelek hogy hova menjek dolgozni ha végzek a sulival?!
2017. márc. 29. 14:55
 1/2 anonim válasza:
Azért, mert érdekel, és aggaszt. De felesleges ezen aggódni. Szerintem engedd el ezt az aggodalmat. Ugyanis nagy az esélye, hogy nem a szakmádban fogsz majd dolgozni. Sajnos ez a mai világ már olyan, hogy örülni kell, ha van állásunk, és nem az a kérdés, hogy vajon mi lesz az? Nagyon szerencsés aki a szakmájában tud elhelyezkedni, de ez sok embernek nem sikerül. Tapasztalatból tudom. Én cukrászként végeztem, de már minden voltam csak cukrász nem. Pedig anno a suliban én már elképzeltem hogy milyen jó lesz cukrászként dolgozni. Van akinek sikerül a szakmában dolgozni, van akinek nem. Sajnos nem lehet előre megmondani, de ne aggódj ezen nagyon!
2017. márc. 29. 15:40
 2/2 anonim válasza:

Reálisan nézve: Végzel a sulival és elkezdesz álláshirdetéseket nézni.

Először olyanokra küldesz önéletrajzot amik érdekelnek. Ha visszahívnak, behívnak akkor szerencséd van. Ha nem keresnek 1 hónap után sem, akkor elkezdesz más munkákra is küldeni amikre azelőtt lehet nem küldtél volna. MINDENKINEK lehet munkája. Kérdés, hogy ki mit vállal be magához képest.

Ergo: Spar dolgozó valószínűleg bármikor lehet az ember, de ha ennél magasabb szintű munkát akar (nem becsmérlem a spar-osokat ne értsétek félre) akkor bizony lehet sokat kell várni.

Sajnos tényleg az az igazság, hogy nem te döntöd el hova mész. Neked annyi beleszólásod van, hogy oda küldesz jelentkezést, ahol el tudnád magad képzelni. Hogy abból a 30 állásból mire hívnak be, az már rajtuk múlik..

FONTOS: Sok önéletrajzzal találkoztam már, párszor már kerestünk a csapatunkba új embert. KÉRLEK, nézz utána, hogy milyen önéletrajz minták vannak a neten. Marha sokat számít, hogy hogyan tálalod magad azelőtt, hogy személyesen beszélnél a munkaadókkal.

Legyen igényes, összeszedett, ne legyen hosszú hacsak nem kérik. Ne legyen az a dok neve hogy: "Petiönéletrajz_auchan" közben meg mondjuk a tescoba pályázol, stb. :D

Ha jól el tudod adni magad az önéletrajzodban, akkor könnyebben észrevesznek a pályázók közül.

2017. márc. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!