Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Csak akkor érzem magamat önmagamnak, ha iszok valami, viszont nem szeretnék alkoholista lenni. Ha nem fogyasztok alkoholt, akkor mindig feszült vagyok, mindent túlgondolok, és ezáltal egyébként minden kevésbé megy mint egyébként, még a kognitív tevékenységek is, pl. egy matekfeladatot spiccesen gyorsabban oldok meg. (Elég jó vagyok matekból.) Viszont ennek ellenére azt gondolom, hogy nem kell feltétlenül részegnek lennem, hogy feloldódjak, csak még nem találtam meg a módját.... De mégis mit kéne tennem? Hogyan oldódjak fel? Már szinte a zenét is csak akkor tudom élvezni, ha bedobok egy két sört. Egyébként túlgondolom a cuccot (zenélek gyerek korom óta) és mindig az előadó tehetségét, és zenei kondícióit vizslatom. Mi a baj velem?2012. máj. 20. 00:31
1/4 anonim válasza:
A szervezetedet már hozzá szoktattad. nem azért lesz jobb a közérzeted mert alkoholt iszol, hanem mert a szervezeted visszakapja azt a mennyiséget ami már kell neki, és hozzászokott. itt már bajok vannak szerintem, keress fel hozzáértő embert.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg kezd kialakulni a tolerancia:a szervezetednek egyre több alkoholra van szüksége csupán a normális működés kialakulásához.Ez ahhoz vezet,hogy lassan elaludni is csak alkohollal tudsz majd illetve egyéb teljesen átlagos feladatokat is csak szesszel tudsz megcsinálni.Az alkoholról most kell leállnod,mert az árkot és a hosszú halált csak így tudod elkerülni.
16/L-egészségügyi szakközép,10.osztály,alkoholista az "apám"
4/4 Velletto válasza:
Szerintem próbálj egy kis speedet gyorsabbak lesznek az ujjaid zenélés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!