Ilyenkor mit lehet tenni?
12 éves vagyok és mostanában nagyon depis. Egyrészt a testem miatt. 154 centi és 37 kiló vagyok. Órákig tudnám magam bámulni a tükörben és szidni a testem. Kövérnek látom magam. Szerintem az arcom is nagyon csúnya. Bár az ismerőseim, barátaim szerint szép vagyok, de ez nem érdekel. A melleim kicsik, ezért a ruhák sehogy sem állnak rajtam, csak úgy lógnak. Másrészt pedig amiatt, mert semmi sem megy úgy, ahogy szeretném. A szüleimmel állandóan veszekszem, nem értenek megy. Nem szeretek hazamenni hozzájuk, inkább a barátnőimmel vagyok, ameddig csak lehet. A suliban nagyon ingadoznak a jegyeim. Van 2-esem és 5-ösöm is egyféle tantárgyból. Nagyon szomorú vagyok mostanában.
Mit tehetnék ilyenkor? Köszi a normális válaszokat :)
Átlagos tinikor...Majd kinövöd.
És nem vagy kövér, még sovány is vagy, a tested pedig majd alakul. Ahogy idősödni fogsz, úgy fogsz formásodni, és nem fognak lógni rajtad a ruhák. Az ember meg nem lehet mindenben kitűnő.
Szinte mindenből négyes, ötös voltam, csak kémiából ingadoztam kettes és hármas között, na bumm, még mindig itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!