Lealacsonyodott az önbizalmam. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Akartam dolgozni nyáron,de 2-szer is megírtam a tesztet és nem sikerült.Matekos volt meg logikai.Fel vagyok mentve matekból,de attól még szerintem sikerülhetett volna.Volt fogyatékos is és neki sikerült,úgy érzem nem vagyok jó semmire,soha nem sikerülhet semmi ha ez sem mert azért soknak sikerült.Tényleg hülye vagyok?2009. aug. 11. 13:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne könyveld el ezt magadban így. Attól, hogy a reál tárgyakhoz nem értesz, még lehetsz nagyon jó másból, vagy például az emberi értékeid, úgy mint kedvesség, humor, ellensúlyozzák. Én se voltam sose jó matekból, sokat szenvedtem is vele. Próbálj olyan munkát, illetve elfoglaltságot keresni, amihez emberségre van szükség! Vagy esetleg jó a kézügyességed? Fel a fejjel!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:) Hát a kézügyességem se jó, ezért mondom nem igazán vagyok jó semmire, fősulira se mehetnék, béna vagyok midnenben:(( Csak a kedvesség, van meg bennem az sem mindig, meg nagyon tudom szeretni az embereket, szóval csak ilyenem van. De amúgy okosság meg ilyesmik, nagyon nem. Csak kicsit elvette ez az egész a kedvemet. De kösz:)
2009. aug. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!