Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Ha önmagamat adom kiállhatatlan vagyok, de ha azt adom ami az embereknek tetszik akkor én utálom meg magamat. Amikor egyedül vagyok lassan építeném fel magamban magamat egy egészségesebb ént, de mindig ott terem valaki aki felé azt a képet kell, hogy mutassam amit eddig megismert, különben még annyi haverom se lenne mint amennyi most van, ami nem sok. Na és mindig aztán visszaesek ebben a sok képmutatásban egy olyan állapotba ahol nevetek, de üres a nevetés. Annyira unom már ezt a hullámvasutazást. Van mikor jobban megy, máskor meg ismét visszaesek, és nem úgy, hogy mindig egy kicsivel magasabbra kerül a mélypont, hanem inkább egyre messzebb kerül egymástól a két véglet. Most egy picit lent vagyok. :P
2013. máj. 17. 20:18
 1/3 dani900 ***** válasza:
Miért nem tudsz önmagad lenni, mit utálnak olyankor benned?
2013. máj. 17. 21:11
 2/3 A kérdező kommentje:
A fájdalmasan hülye humoromat, a mimikám, a lehangoló reakcióim a dolgokra, hogy lexarom az embereket...
2013. máj. 17. 21:18
 3/3 dani900 ***** válasza:

Pedig sajnos a képmutatásból, meg megjátszásból sosem leszel kiegyensúlyozott, mindig ott lesz benned, hogy ez nem te vagy.

Változtatni tudsz magadon, hogy jobb legyél, de ahhoz először el kell fogadnod, hogy most ilyen vagy. És a külvilág fele is legyél inkább őszinte, bár azt nem tudom, tényleg mennyire lehetsz elviselhetetlen, vagy csak ezt hitették el veled.

2013. máj. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!