Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok tenni ilyenkor,...

Mit tudok tenni ilyenkor, hová fordulhak segítségért?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves fiú vagyok és egyre rosszabb a helyzetem. Édesanyám elhunyt autóbalesetben, amikor még kicsi voltam, apa 18 éves koromban elzavart otthonról egy nő miatt, most az anyai nagyszüleimnél vagyok, de itt is nagyon rosszul érzem magamat. Nagyon hiányzik anya, nagyon nagyon, gondoltam rá hogy örökbefogadtatom magamat, de én is buta vagyok hiszen kinek kellene egy kamasz 21 éves fiú. Annyira rossz, mert az életben folyton csak a rosszat kapom, pedig sosincsen egy rossz szavam sem senkihez, tisztességes életet élek, nem iszom, nem dohányzom, nem bulizom, táncosnak készülök a suliban is egyre jobb vagyok, edzem magamat stb. Nem értem miért kellet ide jutnom akkor. Senkim nincsen, anya nagyon hiányzik, azt mondják a pótanya is butaság már de én akkor is vágyom egy olyan személyre, akihez mindig mehetek, akivel őszintén tudok beszélni, hogy mi bánt, aki előtt nem félek sírni, aki befogadna maga mellé, mert a nagyszüleimen kívül senkim sincsen de ők idősek és sajnos nem lehet tudni mi jön majd. Ha ők nem lesznek, akkor nem tudom mit fogok csinálni. Még nincsen munkám sem hogy fenntartsam magamat, nincs keresetem, a suli mellett meg a tanulás mellett nem tudok dolgozni. Sokszor a sírás kerülget ,itthon' most is téliszünet van és már 1 hónappal előtte kattogott az agyam hogy úristen 2 hétig itt lenni, nekem ez kínzás, a barátaim távol vannak, unatkozom, olyan mintha egy börtönben lennék. Nem hiszem hogy én ezt érdemlem a sorstól. Mit tegyek? Kérlek szépen mondjátok meg ilyenkor mit tud csinálni az ember ha elveszett? És ebbe nem fogok tudni beletörődni, sem elfogadni, sem együtt élni vele, mert egyszerűen nem megy. Most is ,haza' jöttem Pestről, távol a sulitól, barátoktól és én aki sosem szokott beteg lenni, elkezdtem köhögni, a belső stressztől, feszültségtől hogy itt vagyok állandóan fáj a fejem, az arcom mindig kipattog ha itt vagyok, félelmetes még nekem is. Nem érzem jól magamat és ebbe bele fogok őrülni. Mindent próbáltam már, de albérletet nem tudnék fizetni, a gyermekotthonok nem fogadnak be, diákotthonok szintén fizetősek, mi van még? Kérlek szépen segítsetek egy tisztességes fiúnak, esküszöm meghálálom valahogyan ha valaki tud valami megoldást mert biztosan van. Segítsetek kérlek szépen. 21 Fiú

2015. dec. 22. 22:18
 1/1 anonim válasza:

Szia! Fuu hat... Sajnalom, ami tortenik Veled, nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik mindig csak a sz*rt kapjak az elettol, es sosem lehetnek egy kicsit legalabb felhotlenul boldogok. Olyan igazsagtalannak erzem igy, hogy mindig azoknak kell lenyelniuk a szennyet, akik ertelmes, ertekes reszei a vilagnak.

Tanacsot, utmutatast nemigen tud senki adni, de annyit mondhatok, en a te helyedben keresnek magamnak egy olyan hobbit (a tanc melle), amivel levezethetem a feszultseget, es jobb kedvem lesz tole. Nagyon jol fogalmazol, szemely szerint, ha ugy ereztem, nincs tovabb, kiirtam magambol a dolgokat, akar tortenetnek, akar versnek, barminek. Megkonnyebbules, meg ha nem is olvassa el utana senki. Ha valami mast valasztanal, uj baratokat is szerezhetsz. Aztan ki tudja, mikor talalkozol azzal a lannyal, aki mellett nem kell felned, hogy elveszel.

Anyukad tenyleg potolhatatlan. Olyan tanarnod, aki kulonosen kozel all hozzad, nincsen, akivel meg tudnad beszelni a gondjaidat? Vagy a barati korodben valaki?

Ha gondolod, irj ram, beszelhetunk errol. Egyre tobb ilyen ember van, aki nem talalja a helyet a vilagban, es elvesz, pedig intelligens, kedves, ertelmes szemelyiseg- hatalmas vesztesegek ezek. Tenyleg, nincs ra magyarazat, egyszeruen erthetetlenul igazsagtalan. Es akarhogy szeretnek, nem tudok ez ellen tenni.

Egy elkeseredett lany.

2015. dec. 23. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!