Mit tudok tenni ilyenkor, hová fordulhak segítségért?
Szia! Fuu hat... Sajnalom, ami tortenik Veled, nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik mindig csak a sz*rt kapjak az elettol, es sosem lehetnek egy kicsit legalabb felhotlenul boldogok. Olyan igazsagtalannak erzem igy, hogy mindig azoknak kell lenyelniuk a szennyet, akik ertelmes, ertekes reszei a vilagnak.
Tanacsot, utmutatast nemigen tud senki adni, de annyit mondhatok, en a te helyedben keresnek magamnak egy olyan hobbit (a tanc melle), amivel levezethetem a feszultseget, es jobb kedvem lesz tole. Nagyon jol fogalmazol, szemely szerint, ha ugy ereztem, nincs tovabb, kiirtam magambol a dolgokat, akar tortenetnek, akar versnek, barminek. Megkonnyebbules, meg ha nem is olvassa el utana senki. Ha valami mast valasztanal, uj baratokat is szerezhetsz. Aztan ki tudja, mikor talalkozol azzal a lannyal, aki mellett nem kell felned, hogy elveszel.
Anyukad tenyleg potolhatatlan. Olyan tanarnod, aki kulonosen kozel all hozzad, nincsen, akivel meg tudnad beszelni a gondjaidat? Vagy a barati korodben valaki?
Ha gondolod, irj ram, beszelhetunk errol. Egyre tobb ilyen ember van, aki nem talalja a helyet a vilagban, es elvesz, pedig intelligens, kedves, ertelmes szemelyiseg- hatalmas vesztesegek ezek. Tenyleg, nincs ra magyarazat, egyszeruen erthetetlenul igazsagtalan. Es akarhogy szeretnek, nem tudok ez ellen tenni.
Egy elkeseredett lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!