A fiam ötödikes, és nyilatkozni kellett, hogy kérjük-e a cigány népismeret tantárgyat. Mi NEM kértük, mert ha ugye nem kötelező, ne tanulja a gyerek. És KÖTELEZŐVÉ tette az iskola! Szerintetek tehet ilyet? Hová fordulhatnék segítségért?
3-as vagyok.Nem fogok senkivel vitázni,aki számára a világ helyzete és politikája kimerül a magyar szupercsatornák által közölt,persze lebutított és átvariált híradói által közöltekbe való belenyugvással. A politika nem Orbánról, Gyurcsányról és a többi kis hanygáról szól. Vakok az emberek és nem mernek gondolkodni(ja,bocs egyesek szerint álmatlan éjszakákon fantáziákat szövögetni:) )és szétnézni a világon. Nem baj,nyugodtan azt gondol az ilyen,amit akar,úgyis csak az utolsó utáni pillanatban fog-talán-leesni neki a dolgok lényege. Pont az ilyen embrek miatt,mivel ők vannak lassan többségben lehet és lehetett eddig is irányítani a világot. De én nem akarok őket "megtíéríteni", mindenki szíve joga a fejét a homokba dugni. Csak a konkrétum kedvéért,sajnos mondhatni arabokkal vagyok körülvéve nap mint nap és pontosan az ő szájukból hallom,hogy az egész világot és igen, Magyarországot is a magukénak akarják. És a módszereik nem fognak különbözni a most a kurdoknál zajlóktól. Sőt mi több, a cigányok is kitűnő társaik lesznek ebben a kis országunkban. Magyarország kezecskéje pedig az EUáltal kötve van,mert különben ejnye-bejnye lesz. ÉS amikor Orbán nyitni akar Oroszország és Ázsia felé,akkor el van mondva minden kommunistának meg nem tudom minek. Nem szeretem Orbánt kimondottan,de legalább ő volt az egyetlen,aki szembeszállt az EU-val és az IMF-fel,hogy ne az ükunokáinknak kelljen az uzsorakamatos hitelt visszafizetni. Megint ismétlem magam,az emberek vakok és nem látják,miről szól az Unió. Mézesmadzag,kínálja a jó lehetőségeket,de mikor élni akarsz vele,akkor döbbensz rá,hogy miről szól. El van mindenki ájulva a skandináv régiótól és szidja a magyar politikát,hogy bezzeg ott. Aha. Dánia és Svédország az EU legjobban eladósodott országai,ahol ugyan az folyt, mint nálunk(most van a választási periódus és saját maguk mondják ezt ki). Olcsó hitel,vedd fel mindenre, lesz lakás,autó,utazás.Utána meg a koppanás. Beengedték a rengeteg arabot,cigányt-a bűnözés soha nem látott méreteket öltött. A svédek késekel járkálnak néhol fényes nappal,mert az arab az utcán támadja meg és erőszakolja meg. A hidakra, falakra ISIS zászlókat tesznek ki naponta. És senki nem mer szólni,bár senkinek nem tetszik. Mert ugye az EU -ban ilyen rasszista viselkedés nem megengedett.
De nem baj,mindenki nézze csak az agymosott híradót, az énekelős barom műsorokat,Győzikét,Big bránert. Végül is pont ezzel érik el a céljukat. Én pedig fantáziálgatok tovább:D Csak majd amikor a ti gyerekeitek is keservesen meg fogják szívni az elkövetkezendő évtizedeket,akkor nem kell sírni.
Kedves3-as köszönöm.
A gyerekem osztálya 20 fős. 10 gyerek félig (vagy tán egészen) roma. Nem gond, ez van, elfogadtuk. De azt hittem a magyar (nem roma) ember azt gondolja, tanulja a cigány népismeretet aki illetékes benne. Így naná, hogy a nyilatkozatra a nem kérem-et írtam. Meg még egy (!) anyuka. (Hát ezért tették kötelezővé.)A többi 8 szülő meg a homokba dugta fejét! Mi van itt? Szégyen magyarnak lenni? Én mindig büszke voltam a magyarságomra, a gyerekeimet is ebben a hitben nevelem. Így szegényemnek büntetés lesz. Tegnep azzal jött haza, hogy a cigány himnuszt kell megtanulniuk magyarul, később cigányul. Normális ez? Hát aki azt mondja, hogy az, az gondolkodjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!