Szerintetek érzéketlen vagyok?
Figyelt kérdés
Heló, oly problémám lenne (már ha lehet annak nevezni) hogy egyszerűen igazán nem szeretek senkit. Jó nyilván van olyan hogy tetszik egy lány, vagy örülök egy embernek/dolognak viszont már jó pàr éve nem voltam szerelmes, sőt még a saját családtagjaim iránt sem érzek szeretetet. Az utóbbi időben a morbid humor is belecsöppent az életembe, szeretek nevetni, szomorú szinte sosem vagyok, igazából nem érzem tehernek, csak a ti véleményetekre lennék kiváncsi, válaszokat köszönöm. 20/f2017. márc. 18. 11:05
1/8 anonim válasza:
A szerelemmel kapcsolatban annyit mondanék,hogy nem mindenki lételem,van akinek mindegy,hogy van-e,vagy nincs. Felnőttként a családtagok iránti szeretet érzése "ki tud hűlni/mindennapossá válik".
Szóval ha te jól érzed így magad,akkor jó,nem kell azt nézni ki mit szól,fiúk amúgy sem annyira érzékiek alapjáraton,sokszor egy igazi szerelem által nyíl ki ez az oldaluk,az az egy ember felé.
19/L
2/8 A kérdező kommentje:
Voltam már nagyon szerelmes, de mèg akkor sem nyilvánult meg, egyszer sem mondtam neki hogy szeretem pedíg egy évig együtt voltunk
2017. márc. 18. 16:53
3/8 anonim válasza:
Halihó. Nem olvastam el amit írtál de sztem igen.
4/8 anonim válasza:
A morbid humor nem akkora problem csak ne kapj röhögögörcsöt egy temetés közepén nert az elég kellemetlen és haláli rosz pojén lenne (há szovicc) am most elolvastam amit irtál de ugyanugy leszarom a problémáid és a véleményem sem változotr (huncut smile) de ne
5/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek problémáim lol
2017. márc. 19. 08:30
6/8 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Kamasz, vagy fiatal férfiak az őskorban evolúciós okokból nem engedhették meg maguknak azt a luxust, hogy mimózalelkűek legyenek. Az azóta eltelt idő pedig evolúciós léptékben szinte a 0-val egyenlő.
7/8 anonim válasza:
Ez csak egy korszak az életedben
8/8 A kérdező kommentje:
Én az őszintét megvallva remélem így marad, semmi kedvem nyáladzani hogy így szeretek valakit úgy szeretek valakit, csak annyi hogy tényleg néha elgondolkodom hogy mily beteg dolgokon képes vagyok nevetni :D
2017. márc. 19. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!