Hogyan legyek érzéketlen és kőszívű?
Sírhatnékom van sokszor, de jókedvű nem vagyok, szóval nem az a mindig-kimutatja-mit-érez-a-kis-bolond, hanem csak egy depis nyomorult. Adjatok tippeket, tanácsokat, hogy miként fogjak hozzá, mert egyedül nem megy.
AZ okokat hagyjuk és remélem értelmes válaszok jönnek, bár az nem engem minősít.
18 L
Ne akarj kőszivű és érzéketlen lenni!
Ezekből az emberekből egy életre elég.
Nem tudom miért akarsz ilyen lenni az emberekhez.?Talán haragszol a világra és emberekre?Inkább legyél segítőkész,jószivű és eggyüttérző.Hidd el az ilyen emberekre nagyobb szügseg van.:-)
És ne feledd tégy úgy ahogy te szeretnéd h bánjanak veled!
Szerintem az érzéketlenség nem igazán tanulható, vagy az ember ezt a példát látja kiskorában vagy egy olyan dolog történik vele,amitől teljesen érzelem mentes lesz azután.
De szerintem ettől nem lesz jobb az életed attól,hogy érzéketlen vagy,akkor igazán boldog se leszel...próbálj szembe nézni az életeddel és utána legyél önmagad!
Tudom könnyebb leírni,mint megtenni.De sok sikert hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!