Van egy lány akivel egy időben nagyon jóba voltam, de azóta megromlott és most elviselhetetlen. Annyira erőszakos és érzéketlen. Amikor mondtam neki, hogy ezt a barátságot be kéne fejezni akkor szabályosan megfenyegetett. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden titkomat tudja, mert legjobb barátnők voltunk és ezzel zsarol, ha vége akkor mindenki megtudja.2012. júl. 14. 20:14
1/3 anonim válasza:
Akkor üdv a klubban. Velem is pontosan ugyan ez történ, csak engem nem fenyegetett meg, helyette elásott a többi barátomnál. Igazából én azt csináltam hogy teljesen kitöröltem az életemből. Ő is tudja a titkaimat, de én úgy gondolom hogy akinek tovább adja az vagy nem ismer és ezért érdektelen vagy pedig ha ismerem és kiderül hogy visszaél a titkokkal akkor ő sem számít többé barátnak! Összefoglalva a legtöbb amit tehetsz az az hogy abszolút elhatárolódsz tőle minden téren! Remélem tudtam segíteni!:)
2/3 anonim válasza:
Üdvözletem a klubtársaknak! Nálam is hasonló dolog fordult elő, csak itt én bele voltam esve a lányba, és cserébe 9 évig kihasznált. Ahogy én oldottam meg:
Szépen lassan eltávolodtam tőle. Egyre kevesebb tali, majd ha alkalmas rá az idő, felejtsd el.
De szerintem inkább próbáld meg megmenteni Őt is, és a barátságotokat is! Próbálj meg vele beszélni, hogy miért lett ilyen, és hogy tudsz-e neki segíteni valahogy. A lényeg, hogy azt érezze, te segíteni akarsz neki. Csak úgy nem lesz senki ilyen a másikkal.
3/3 anonim válasza:
Terjessz róla te is valamit. Az sem baj ha nem igaz.
Vagy másold le a közösségi profilját és a nevében fenyegess meg néhány nehézfiút vagy a barátait! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!