Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ennyire érzéketlen lennék?...

Ennyire érzéketlen lennék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég halt meg a nagymamám(márciusban), ahogy elmondták a szüleim, hogy már nem él, nem sírtam. Egyszerűen nem tudtam, pedig nagyon szerettem. Annyira kínosan éreztem magam, hogy körülöttem mindenki sír, egyedül én nem. Persze, ezt nem tették szóvá, de nagyon kellemetlenül éreztem magam. A temetésen ugyan ejtettem pár könnyet, de nem sírtam annyira, mint a többiek. Még most is nagyon hiányzik, ha rá gondolok, de nem sírok. Nem tudok. Amúgy sem vagyok sírós típus. Nagyon rosszul kezelem az ilyen dolgokat.:/

Szerintetek érzéketlen vagyok?

18/L

2013. júl. 14. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.Én sem tudok sírni,sose tudtam. Mondjuk én nem csak a sírással vagyok így, én az örömömet se tudtam sose kimutatni annyira mint mások. Ha találkoztam valakivel akit már évek óta nem láttam ,neki se tudtam kimutatni ,hogy mennyire hiányzott már nekem és mennyire örülök,hogy látom. Ettől függetlenül én tudom,hogy nem vagyok érzéketlen. Ugyanúgy vannak nekem is érzéseim ,ahogy mindenki másnak,csak nem szeretem(tudom) kimutatni,ennyi..:)

17/L

2013. júl. 14. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:)

És ha már megemlítetted, én se tudom kimutatni az örömömet. :D Akármi legyen az :D

2013. júl. 15. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, túlzott érzelemkitörések helyett legtöbbször csak simán "tudomásul veszem" a dolgokat. Jót is, rosszat is. Ez nem érzéketlenség szerintem, csak egyfajta hozzáállás.
2013. júl. 15. 14:52
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem vagy érzéketlen. Nagyon sok olyan ember van aki nem mutatja ki egykönnyen az érzelmeit. Ezzel semmi baj nincs van ilyen. Ismerek olyan embert aki amikor valami borzasztó dolog történik röhögni kezd. Ő is normális csak ő a rosszat nem sírva dolgozza fel hanem röhögve. Veled sincs semmi baj egyszerűen csak te nem mutatod ki ha nagyon fáj vagy ha nagyon jó.

És onnan tudod biztosan hogy nem vagy érzéketlen hogy "Még most is nagyon hiányzik,ha rá gondolok,de nem sírok." Mivel megvan benned a szereted hiány öröm stb.. nem vagy érzéketlen:) Nincs érzéketlen ember a földön,mindenkiben van érzelem,csak néhányban csak gyűlölet:)

2013. júl. 17. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg nem a sírástól függ az érzelmek jelenléte vagy hiánya adott személyben, pont úgy, mint ahogy a hit sem attól függ, hogy valaki milyen gyakran jár templomba.

Adott dolognak többféle formája is lehet, X-ből nem következik feltétlenül Y.

2013. júl. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!