Mit csináljak, hogy újra boldog legyek?
Nem tudom mit tegyek. Olyan értelmetlenek érzek mindent körülöttem. Anyukámmal mostanában nem jövünk ki jól, a munkája miatt általában napi 10 percet szoktunk csak találkozni de akkor is csak veszekszünk. Apummal úgy elvagyok, de nem mindig ért meg. Testvéreim nincsenek, igaz barátaim nincsenek. Pár hónapja szakítottam a barátommal és azóta rettentő magányos vagyok és boldogtalan. Rájöttem h ő volt az egyetlen akivel őszintén meg tudtam beszélni mindent. Nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom h javíthatnák anyummal a kapcsolatunkon meg egyszerűen nem találom a helyem. Egy csomó minden van bennem amit nem tudok kivel megbeszélni. Ez így mennyi ideig tarthat? Gondolom a korom miatt is van. Apum azt mondja h amiatt. És majd pár év múlva megoldódik minden. De mégis mit csináljak h boldogabb legyek?
17l
Jarjatok tarsasagba, keressetek magatoknak valami hobbit, baratkozzatok, meg fognak oldodni a gondjaitok, mindenki atmegy ezen. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!