Nektek sosem volt hogy elbizonytalanodtatok?
Figyelt kérdés
Most vagyok végzős gimnáziumban és van egy célom de néha úgy érzem fel kéne adni. Elég nehéz utat választottam és könnyebb lenne csak feladni de közben meg dolgozom rendesen. egy kis depresszió is bejátszik és nem tudom, hogy csak a depresszió szól-e belőlem. ez normális hogy elbizonytalanodok és néha abba akarom hagyni?2017. febr. 20. 18:40
1/3 anonim válasza:
Sosem volt ilyen! Hm. Vagy mégis...? Talán... Nem, azt hiszem sosem!
2/3 anonim válasza:
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel" (Bertrand Russel)
3/3 anonim válasza:
"Sosem bukhatsz el, ha meg sem próbálod. Úgyhogy ne próbáld meg!" (Felix Arvid Ulf Kjellberg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!