Mit tennétek, ha szülinapotokon alig köszöntenének fel és még sosem lett volna szülinapi bulitok?
20 jó ismerősöm az életben sincs. 40 éves vagyok és soha nem volt szülinapi bulim. Nos, nem emiatt vannak problémáim az életemmel...
Nem tennék semmit, de ha hiányozna egy buli, csinálnék. Ketten tuti lennénk, plusz a macska. Nem is rossz.
:D Mások vagyunk, de tényleg nem értem, mi a gondod, változtass, ha népszerű aklarsz lenni vagy bulizni akarsz. Nem várhatod el, hogy a fb ismerőseid körülrajongjanak, még a szülinapodon is fontosabb nekik a saját életük, ez ilyen.
A kérdésre; nekem sem volt még szn bulim, nem is szeretném, az biztos. Elég a család, ahova születtem.
Úgy általában, teljesen természetes, hogy csak a közeli -esetleg a távolabbi- családot befolyásolja a születésed, nem?
Másokat csak az, amikor megismertek, mert számukra akkor kezdtél el létezni. Azt is meg lehet ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!