Sosem volt még barátnőm, és már 23 éves vagyok. Mit tegyek?
Ismerkedj.
Miért nem volt még?
Egyébként nekem se volt még barátnőm. Azért mert gátlásos vagyok, meg családi problémák, de már nem is nagyon érdekel. Én úgy se merek kezdeményezni.
28F
Sajnos barátnőd csak akkor lesz, ha szerzel magadnak egyet. Nekem is 23 évig tartott, mire erre rájöttem.
Sajnos nem írtad le részletesen, mi a problémád, így nehéz jó tanácsot adni.
Nekem az hozta meg az áttörést, hogy elmentem egy jó féle prostihoz, hogy megtörjem a jeget (szűz voltam), elkezdtem építani az életem (tanulás, karrier stb-stb.), meg olvasgattam ilyen PUA cuccokat is, ciki vagy nem. Utóbbiakat amúgy szerintem nem szabad túl komolyan venni, de a megfelelő hozáállást és alapgondolatokat el lehet belőle sajátítani.
Szintúgy. Férfinak amíg nincs karrierje, addig nője sem lesz. Ez egy alapszabály.
Szerezz valami jó állást, utána el tudsz kapni majd egy nőt.
A kétségbeesés nem vezet sehová.
Ha változtatsz a hozzáállásodon és nem csak aggódsz, hanem teszel is valamit érte, akkor simán lehet.
Ha van az ismeretségi körödben olyan lány, aki tetszik, próbálj meg közeledni hozzá. Ha nem sikerül, akkor is lesz tapasztalatod az ismerkedésben.
Végső esetben ott vannak a netes társkeresők is.
Ne ess kétségbe, van még bőven időd. Ha tetszik valaki, akkor próbálj meg közeledni hozzá, ha nem tetszik jelenleg senki, akkor is járj nyitott szemmel.
Én csak a magam és az ismerőseim nevében beszélhetek, de szerintem nem gáz, ha még nem volt barátnőd. Próbálj javítani a kisugárzásodon (kezdj el sportolni, találj valami érdekes hobbit amiről lehet beszélgetni, járj közösségbe stb.), és tuti hogy fogsz találni valakit.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!