Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 23 éves vagyok és egyáltalán...

23 éves vagyok és egyáltalán nem tetszik az életem . Sosem történik velem semmi jó se, és mindig azon gondolkozom, hogy bárcsak?

Figyelt kérdés

visszamehetnék 10 évet az időben, annyi mindent másképp csinálnék.

úgy érzem ,hogy elb*sztam az egész életemet .

azt mondják, hogy aki a múltban él, nincs jövője, ez tényleg így van , azt hiszem , sőt 100%.

hogyan tudnék valamit változtatni azon, hogy ne állandóan csak azon gondolkozzak, hogy mi lett volna ha?

azt hiszem ennél sz*rabb érzés, dolog kb nincs is .

2011. máj. 22. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Hú, ne tudd meg én is hányszor mondom magamnak, hogy bár visszamehetnék tíz évet és mennyi mindent másképp csinálnék!

Én 26 vagyok egyébként.Sokkal komolyabban venném a tanulást és teljesen más pályát választanék gimi után.

Csak tizenévesen az ember még nem elég érett, hogy felmérje tettei következményét.

Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy mit kéne tenned mert én is hasonló cipőben járok.

Tényleg borzasztó érzés, ezzel kelsz és fekszel.

Te mi az amit másképp csinálnál?

2011. máj. 22. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:

volt egy csaj akivel nem jöttem össze régen , mert sosem mertem semmit se csinálni, pedig kb mindig csak ő rá gondoltam , és 100% hogy összejöttem volna vele , hogy ha nem vagyok akkora gyökér, mint voltam, és már akkor minden más lenne kb.

meg hát nem is ezt tanultam volna, kb semmi kedvem az egészhez csak rám lett kényszerítve az egész . a gimibe se oda jártam volna, annak sem volt semmi értelme ott is csak elb*sztam 4 évet ,és semmit sem kaptam egy érettségin kívül.

2011. máj. 22. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
23 éves vagy azért még messze előtted van az élet, nem kell elkeseredni.
2011. máj. 22. 11:20
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem koncentrálj a jelenre.Tűzz ki célokat és próbáld megvalósítani őket.
2011. máj. 22. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az álmodozást, a bárcsak - a lehetne - a volna - szavakat felejtsd el, ne is kezdj bele ilyen gondolatokba. Ja és ne keress kifogásokat sem, hogy ezt miért nem tudod megtenni, nincs de.

Azt nézd, most milyen lehetőségeid vannak és milyen lehetőségeket tudsz előteremteni, hétközben munka, hétvégén gimi, érettségire készülés (jobb pontokért, vagy egyáltalán), aztán egyetem.

A gondolatok addig fognak nyomasztani, amíg nem teszel valamit.

Van ennél bőven sz*rab érzés is, egész sok, csak magadba fordultál és nem érdekel semmi. Gyász, betegség, stb.

2011. máj. 22. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy kereshetsz egy pótcselekvést, először csak net előtt üldögélés, aztán drog/alkohol, meg amit akarsz, és folytathatod addig, míg teljesen a romlásba nem dönt.
2011. máj. 22. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Megtudlak érteni,én is így vagyok,középsuliba jött meg az eszem,nem vitték kiskoromba se túlzásba a velem való foglalkozást,még elsőben sem ült le senki tanulni velem,vagy leckét kikérdezni,nem is csoda hogy 3-4 es tanuló voltam csak.Később sem lett jobb,eleve nyomi külesjű vagyok,szóval szívattak és szemétkedtek velem egész életembe,aztán alíg 10 évesen még munkanélküliség is lett nálunk és azóta rosszul éltünk,se nyaralás,se nagyzsülői szeretett,se egy dícsérő szó néha.Csak gúnyolás a külőm miatt,a szegénységünk miatt és folyton azt láttam hogy én itthon már kicsiként mennyit segédkezek,a végén annyira megszokta az anyám,hogy mindent bennt én csinálok,takarítok folyton,meg rohanók a boltba,mintha valami szolga lennék és folyton azt láttam aki lusta,semmit nem csinál,az kap mindent az élettől és meg sose fogok tudni kitörni,sose lesz jobb,csak elmegy az idő mellettem,soha semmit nem tehetek,mert se pénzem,meg már akik barátaim voltak azok mind külön vannak.Engem meg sose támogattak még lelkileg is.Idősebb vagyok nálad 5 évvel,szóval még fiatal vagy,neked még össze jöhet,nekem már nem.Ahhoz meg kellene nyernem az ötöst és akkor külön életbe kezdhetnék és végre csak magamért felelnék,nem folyton másokat kellene kiszolgálni,meg rohani,néha úgy szeretnék én is piheni,elmenni kirándulni,valamit,csak nem ezt az állandó monoton rohanást.
2011. máj. 22. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:

lelkileg sem-et akartam írni.Előző író vagyok

Nem jó a múltban élni,mert én folyton azon sírok magamban milyen rossz gyerekkorom volt,milyen fiatal korom és ezt síraton folyton,hogy ami a legfontosabb az ember életében,ami a legmeghatározobb nekem az volt a legrosszabb és legnehezebb és folyon kívülről látom magam,hogy akkoriban mennyit szendvettem,mert kínoztak lelkileg is,támasz az nem volt,láttom kívülről ahogy elszoktam bújni a szombámba és remegtem az idegtől,vagy befulladtam a sírástól,mert betömtem a szám,ne hogy meghallják.

Nem jó a múltban élni,mert nem hagyja hogy éljél,megakadályozza és olyan korlátokat állít fel neked,ami nem fogja hagyni hogy tovább lépj és legyen még esélyed.Próbálj tovább lépni és sok sikert hozzá,remélem neked összejön.

Nekem nem jött össze olyan sokat csúfoltak,gúnyoltak a hátam mögött hogy amikor egy srác közeledett hozzám,nem mertem közel engedni magamhoz,nem akartam több sérülést.

2011. máj. 22. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat , próbálok kicsit változtatni a dolgaimon ,remélem sikerül.
2011. máj. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!