Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha mindenki bánt?

Mit tegyek, ha mindenki bánt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért bántanak? :O
2010. máj. 6. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Lelkileg, vagy megvernek?
2010. máj. 6. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Hmm... Bánts vissza!
2010. máj. 6. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
miért bánatanak?És mivel?Mi miatt?
2010. máj. 6. 17:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát amíg általánosba jártam testileg is meg lelkileg is, meg eleite gimiben is testileg, de már nem szerencsére, most már "csak" lelkileg...:( Meg azért az élettől is megkaptam a magamét...
2010. máj. 6. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel...komolyra fordítva a szót hívd fel Chuck Norrist és ő elintézi őket!
2010. máj. 6. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem is megvert néhány fiú osztálytársam általános iskolába,pedig lány vagyok.Nem tettem ellenük semmit,de lehet,hogy nem vagyok nekik szimpi,ennyi az egész.Én egyszerűen annyit kaptam,hogy már csak lelkileg is picit fáj..:S nem tudsz tenni mást,mint beletörődni,vagy elmenni egy másik iskolába..mármint ha még középsulis vagy:P
2010. máj. 6. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:

ezt olvasd el, és rájössz, hogy miért ilyen az ember és miért szeretnek bántani másokat..

[link]

és szerintem először keress fel egy pszichológust, az majd talpraállit, aztán iratkozz be egy másik suliba(!) ha elolvasod, rájösz, hogy miért tanácsoltam ezt

2010. máj. 7. 12:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 7. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Kempóra járok és ott mondta a tanárom ( olyan mint a karate), hogy egy gyereket gyakran bántották az osztálytársai. És egy mozdulattal elintézte őket, azóta nem bántja. Ha meg lelkileg bántanak, az azt jelenti, hogy azért teszik, mert nincs jobb dolguk. Egyedül nekik van problémájuk. Vagy pedig nem ismerlek és veled van gond. Nem akarlak megbántani. Én nem ismerlek, de ne hidd el, hogy te sose lehetsz hibás.
2010. máj. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!