Miért bánt ezen az oldalon mindenki?
Vagy olyan kérdést tettél fel...
Én nem szoktam kritizàlni senkit.
Na nehogy azt mondd,hogy én bántottalak.Meg azt se akard magadnak bemesélni,hogy rajtam kívül még több száz felhasználó kritizált,tiport sárba stb.Persze vannak bunkó emberek,és lesznek is,de azért ahogy én a kérdéseket nézegettem,sokszor még a legbutábbnak tűnő kérdésekre is tényleg hasznos válaszokat adnak.Ne vedd ennyire a szívedre a bántó szavakat,hiszen ahány ember,annyi vélemény,és annyi stílus.Lehet,hogy tényleg nem neked való ez az oldal,ha lelkileg valóban ennyire megvisel,akkor ne lépj be többet,a saját érdekedben,hiszen nem kötelező a sértéseket olvasgatnod!De én azt gondolom,lehet,hogy csak egy kis megértésre vágytál,azért írtad ki ezt a kérdést.Hidd el,az szerintem nem célja senkinek,hogy téged tönkretegyen!Ha mégis az oldalon maradsz,kitartás!:)
Látod,én például egyáltalán nem akartalak bántani,remélem ezt te is így gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!