Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bánt ezen az oldalon...

Miért bánt ezen az oldalon mindenki?

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van belőletek! Valaki mindig leszól vagy kritizál! Beszólogattok pedig nem is ismertek! Milyen jogon kell leszólni a másikat? Miért nem tudtok már békén hagyni?! Remélem ezért most letörölnek erről a honlapról! Csak azért iratkoztam fel, hogy segítséget kérjek! De inkább csak a földbe tiprást kaptam! Lehet tovább kritizálni ezért is! Az úgyis nagyon jól megy nektek!
2009. aug. 3. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom... engem nem bánt senki soha. Lehet, hogy olyan stílusban tettél fel kérdést, amitől kinyilt a bicskájuk?
2009. aug. 3. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Vagy olyan kérdést tettél fel...

Én nem szoktam kritizàlni senkit.

2009. aug. 3. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tettél fel, buta, provokatív kérdést? Mert pl most is ezt teszed, gyakorlatilag felszólítasz minket , hogy tapossunk sárba. Én is ezért iratkoztam fel, mert valamire kiváncsi voltam, de én mindig hasznos segítőkész választ kaptam, engem soha nem bántottak, minden választ normálisan megköszöntem, normálisan kérdeztem és így is viszonyultak hozzám. Mi volt a konkrét kérdésed, amiért földbe döngöltek.?
2009. aug. 3. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Na nehogy azt mondd,hogy én bántottalak.Meg azt se akard magadnak bemesélni,hogy rajtam kívül még több száz felhasználó kritizált,tiport sárba stb.Persze vannak bunkó emberek,és lesznek is,de azért ahogy én a kérdéseket nézegettem,sokszor még a legbutábbnak tűnő kérdésekre is tényleg hasznos válaszokat adnak.Ne vedd ennyire a szívedre a bántó szavakat,hiszen ahány ember,annyi vélemény,és annyi stílus.Lehet,hogy tényleg nem neked való ez az oldal,ha lelkileg valóban ennyire megvisel,akkor ne lépj be többet,a saját érdekedben,hiszen nem kötelező a sértéseket olvasgatnod!De én azt gondolom,lehet,hogy csak egy kis megértésre vágytál,azért írtad ki ezt a kérdést.Hidd el,az szerintem nem célja senkinek,hogy téged tönkretegyen!Ha mégis az oldalon maradsz,kitartás!:)

Látod,én például egyáltalán nem akartalak bántani,remélem ezt te is így gondolod.

2009. aug. 3. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
te vagy az esküvős???
2009. aug. 3. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt sem tudjuk ki vagy, nincsenek jelzések h melyik kérdéseket tetted fel, de nagyon okos lehetsz ha potyára felteszel 1 ilyen hülyeséget, ezzel nem bántani akarlak.
2009. aug. 3. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
érdeks h csak az 1ik válasz van lepontozva, biztos nem te vagy az
2009. aug. 3. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert debil kis internetfuggok és nincs más dolguk mint egész nap itt lógni és cseszegetni másokat, mikor oket is lehetne! Ne foglalkozz veluk, engem is szoktak cseszegetni, de igyekszem inkább az okosabbját figyelembe venni!
2009. aug. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!