Ezen az oldalon miért olyan okos mindenki?
Akkor ehhez a kérdéshez feltehetnénk azt is,hogy minek ír ki valaki oylan kérdést,hogy elváljon-e,ha úgyis eldöntötte magában,hogy ugysem fog hiába iszik a férje,ordibál vele a gyerek szeme láttára,vagy nem dolgozik 1,5 éve,vagy szeretőt tart. Aki nem akar a sajátjátol eltérő véleményt hallani,az ne kérdezzen meg másokat. Bár néha az igazság fáj a legjobban az a tapasztalatom,arra meg könnyebb ráfogni,hogy rosszindulatú a másik.
Persze vannak itt (is) taplók,de fel kell nőni,mindenhol vannak és nagyvonalúan túllépni a személyeskedésen.
Mindig, mindenki, miért mindig... Folyamnatosan általánosítasz.
Hibásan. Azéet nem minden ember egyforma, és nem ugyanazokat a tanácsokat adják egy kaptafára.
Én pl azt szoktam mondani, hogy még egy autót se dobunk ki a szemétre, mielőtt néhány szervizbe el ne vinnénk. Akkor egy házasság is megér ennyit: egy szervziet. Azaz minimum egy házassági tanácsadót, és azt a komoly szándékot mindkét fél részéről, hogy igyekezzenek helyrehozni a kapcsolatot, mert lehetséges, ha akarják.
A válást csak akkor szoktam javasolni, ha a másik fél erőszakos. De akkor azonnal, már az első pofon után, mert ahol van első pofon, ott lesz második is. :-(
Ez meg milyen kérdés? :S
Okoskodás a saját vélemény leírása?
A gyakori"vállj el" meg talán azért van mert a kérdező olyanokat ír amire MÁR tuti nem gyógyír a házassági tanácsadó, meg ahhoz különben is két ember kell
Én inkább azt gondolom erről, hogy széllel szemben nem pisálunk. Vagyis ha egy kérdésre sok olyan tanács jön rögtön, hogy "válj el!", akkor kevesen veszik a merszet, hogy ellene írjanak. (Én se mindig, bár elég sokszor. Általában le is pontoznak ilyenkor, szerencsére csak kicsit zavar ez.) :)
További hagyományos megosztó "témák" a kisebbség, halálbüntetés, politika. Ha ilyet látok, nem mindig van kedvem válaszolni, sőt néha élek a gyanúperrel, hogy a kérdés feltevője tendenciózus, vagy csak sok választ akar, sportból. Ekkor nem írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!