Miért van az hogy ezen az oldalon mindenki kukacoskodik, beleköt minden szóba ha véletlen rosszul van írva a nagy sietségben, és direkt félreért mindent?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 19:14
1/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Én itt kiakadtam...nem egyértelmű a kérdés,és még neki áll feljebb. Aki ilyen goromba,minek kérdez...
2/5 anonim válasza:
Amit az első válaszoló belinkelt, hát kiakadtam.Nem ám megköszönné, hogy vették a fáradságot és szépen leírták,még tényleg neki áll feljebb...istenem!!!!!!!!
4/5 anonim válasza:
Ki vagyok rajtuk akadva! A multkor feltettem egy kérdést és valaki egyetlen egy betuért belém kotott!! Nem válaszolt a kérdésemre, csak azt írta, hogy tanuljak már meg írni.. Hát az ilyeneket jól pofon kéne b.szni
5/5 A kérdező kommentje:
ezek cska a gép mögött pofáznak,állitom nem merné az arcomba mondani... no mind1
2009. aug. 4. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!