Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rasszistának vallod magad?

Rasszistának vallod magad?

Figyelt kérdés
Életkort is.
2010. máj. 6. 13:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
igen...és ha Te is cigány vagy akkor téged is utállak!. Ha pedig nem vagy cigány akkor szeretlek♥
2010. máj. 7. 18:54
 32/36 anonim válasza:
Igen 16/F Addig senki se rasszista amíg nem támadják meg a kisebbségiek vagy a zsidó bank nem adja el házát...
2010. máj. 10. 15:59
 33/36 anonim ***** válasza:

IGEN! 18/f

És elmondom nektek, hogy ha már csak egy népcsoportot is utáltok rasszisták vagytok, ha már többet akkor meg fasiszták!

2010. máj. 22. 22:38
 34/36 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem ilyen h*lye kérdésekkel ne égesd magad:)

Minden ember között van rossz és jó is... Bár tény a romák közt magasabb ez az arány... Én még sem vagyok ilyen rasszista barom, mint egyesek.

2011. ápr. 3. 16:20
 35/36 Lehel-Arpad válasza:
Nem vagyok rasszista ember , de a semmittevo erbert ki nem allhatom
2011. jún. 18. 15:30
 36/36 anonim ***** válasza:
erősen az vagyok a következőre,mert élősködnek rajtunk,elvették az országunkat és még utálnak is minket:cigó,zsidó,kínai,román,ukrán,szlovák ezeket rühellem
2011. aug. 10. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!