Rasszistának vallod magad?
Figyelt kérdés
Életkort is.2010. máj. 6. 13:30
11/36 anonim válasza:
igen. de csak a rajokat utálom :'D
12/36 anonim válasza:
nem. és nemcsak vallom, hanem nem is vagyok rasszista.
23L
15/36 anonim válasza:
Nem. Kifordítva mindenki rózsaszín. :)
A családom egyébként nagyon az... Szerintem az embert a személyisége határozza meg, nem a bőrszíne. Az általánosítás meg egy világutolsó dolog, bármelyik népcsoportról lehetne bármit mondani...
16/L
16/36 anonim válasza:
hát én a személyiségük miatt utálom a cigányokat. nem a bőrszínük miatt.. ;'D
18/36 anonim válasza:
Jajj olyan ostoba itt mindenki. Egyszerűen ha egy cigány származásúval bajod van, akkor mond azt, hogy vele van bajod, azzal az illetővel akivel épp bajod van, vagy ha sokan vannak, akkor azokkal van bajod, így simán mondhatja mindenki, hogy nem rasszista, egyszerűen játszani kell a szavakkal nem nyíltan felvállalni, te jó ég.
19/36 anonim válasza:
Én inkább csak szélsőségesebbnek nevezem magam az átlagnál...a cigányokat viszont én is gyűlölöm sok más előttem szólóval egyetemben. Emiatt sokan tartanak rasszistának, pedig nem vagyok az...Erre szoktam azt mondani, hogy a cigánygyűlölet nem rasszizmus, hanem tapasztalat...
20/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!