Sokszor tagadtad le a rossz jegyeidet? : D
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 05:56
1/11 anonim válasza:
egyszer sem tagadtam le egyszerűen csak elfelejtettem közölni:D meg nem is kérdezték h kaptam e jegyet
2/11 anonim válasza:
Nem. De gimi előtt csak ötöseim voltak, egy-két négyessel tarkítva, gimiben meg már nem kérdezték. A bizonyítványaim haza se vittem :D
3/11 anonim válasza:
Még alsóban, meg lehet, hogy felsőben is. Ott inkább voltak rossz jegyeim. Középsuliban megpróbáltam, de szülőikor kiderültek. OKJ-s suliban a nem voltak olyan rosszak a jegyeim, mert csak olyan tantárgyaim voltak, amiket szerettem. Egyetemen buktam már, kellett javítót tenni, de amikor negyvenegyen buknak az ötvenből, fel sem tűnik.
4/11 anonim válasza:
én nagyon sokszor,a ketteseket és az egyeseket. úgy voltam vele hogy majd kijavítom és akkor elmondom az ötössel együtt:D
5/11 anonim válasza:
Én csak egyszer, ugyanis a dupla tagadásnak nem vagyok híve! :-)
6/11 anonim válasza:
Én ma röhögve jelentettem be, hogy egyest kaptam németből.
7/11 anonim válasza:
én még nem , nem is szándékozom :D
8/11 anonim válasza:
anya egyszer 2 hétre angliába utazott, azalatt kaptam hat egyest németből ( egybként négyes lettem év végén, minden másból ötös :)) de sajna ott tanít a suliban és mindet megtudta, és ngyon szomorú lett azóta elmondok mindent :)
9/11 anonim válasza:
Én sose mondtam meg a rossz jegyeimet.
10/11 anonim válasza:
minek mondjam el nem akarok magamnak rosszat ha meg megnézi az ellenőrzőt és meglátja az egyeseket és megkérdezi hogy ezeket mikor kaptam azt mondom hogy arról tudtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!