Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hölgyek! Szerintetek miért...

Hölgyek! Szerintetek miért van ennyi béna 20 év feletti srác manapság?

Figyelt kérdés
Én ezek közé a bénák közé tartozom, szóval nem csak nagyképűsködöm.
2010. máj. 4. 18:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

19:28

Igazad van sok mindenben.

Egyébként én nőként sose hajtottam rá más pasijára. A mai napig jeges zuhanyként ér, ha olyan férfi közeledik, akiről tudom, hogy párja van. Abban a pillanatban az őt otthon váró nőre gondolok és az ő pártjára állok. Mondta már nekem srác, miután egy ideig hülyített, majd bevallotta hogy nős, hogy ő szereti a feleségét, sose csalná meg, kivétel velem...:DDD Nekem meg forgott a gyomrom az egésztől és csak azt a szegény kis nőt láttam magam előtt, akit ilyen szépen megalázott a hülye dumájával. Hány ilyet láttam...

Levelezős fősulis vagyok, vidékre járunk, hát látom, mivé lesznek a nős férfiak biztonságos távolságban az asszonytól. Nem azt mondom, van kivétel, de az osztályomba járó nős pasik 80%-a kinézett magának egy lányt az osztályból, és olyan szinten kísérgették, mintha az árnyékuk lennének...Én meg sokszor gondoltam, hogy otthon várja őt az asszony, aki valószínű feleennyi figyelmességtől már elájulna szegény.

El tudom képzelni én is a páromat a munkahelyén, együtt dolgozik egy tucat nővel, biztos ő is csorgatja a nyálát valamelyik után, ha látnám, tutira ki is dobnám, de mivel nem látom, ahogy a fősulis osztálytársaimat se látják a feleségek, így nem tudok mit csinálni, reménykedek benne, hogy nem aláz meg a hátam mögött.

Én is azt gondolom, ha mi nők összefognánk, sokkal jobb lenne.

De én már csak magamért se tudnék soha foglalt hapival kavarni, annál azért többre értékelem magam, hogy valakinek csak a szeretője legyek, de úgy veszem észre, sok nőt (és férfit) nem zavar annyira a második szerep, hogy ne mászna bele.

Ja, és én a páromnak akkor is a barátnője vagyok, ha ezer kilométerre van tőlem, ha 20 férfi van is körülöttem, és akkor is ha mellettem áll, és én nem alázom meg őt azzal, hogy mással flörtölgetek a háta mögött vagy akár a szeme láttára, max. ha már annyira lesza...r, hogy féltékennyé kell tegyem, de ő még akkor is képes uralkodni vagy elrejteni más nő iránti vonzalmát, ha azzal engem aláz meg...Mondjuk ebben mi nők jobban vagyunk, egy fél pillantásból kiszúrjuk azt, ami egy pasinak már rég kiveri a szemét, de nem látja (pl. hogy bele van zúgva a barátnőnkbe), talán ezért is szenvedünk többet az ilyen jellegű megaláztatásoktól.

Néha nekem is annyira elegem van az egészből, hogy szívem szerint szingli lennék, csak már túl késő:(

2010. máj. 4. 21:43
 32/40 anonim ***** válasza:
53%
Sztem mert azok, akik ilyen Mónika-show féle családból származnak, azok valamennyire sérültek.
2010. máj. 4. 21:44
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
...akkor se képes uralkodni vagy elrejteni...
2010. máj. 4. 21:45
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem kell ahhoz Mónika-show féle családból származni,hogy valaki sérült legyen.Egy elkényeztetett ember is lehet lelki sérült,és aki lelkileg sérült,az béna lesz.Azért,mert elhiszi magáról,hogy béna.Hány,de hány ilyen ember van,akik látszólag átlagos,normális,jól kinéző egyedek,de az önbizalmuk a béka segge alatt van!Másrészt,nagy részüket az illemre,jó modorra is elfelejtették megtanítani,harmadrészt,ha a nők nagy része szabályosan rámászik a férfiakra,akkor kár is strapálni magukat,és valahol ez jogos.
2010. máj. 4. 21:52
 35/40 anonim válasza:
67%

hát a bénaságoddal ne is nagyképűsködj.

Tanuld a nyelvtant inkább

2010. máj. 6. 17:59
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekel a kérdés,és nincs értelmes hozzáfűznivalód,ne szőrszálat hasogass,hanem kattints más kérdésre,utolsó!
2010. máj. 6. 20:23
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
engem a korombeli pasik nem izgatnak általában véve, férfiatlanok, amerikai barmok, vagy gyávák, vagy elhasználtak, kb 2 tetszett meg a 20évesek közül, amúgy az idősebb pasikra bukom, és ők is rám, velük nagyon nőnek érzem magam és totál beléjüktudok szeretni (tudnak udvarolni) 22 lány
2010. máj. 6. 21:59
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

21:29, most akkor az a baj h könnyen odaadják magukat, vagy az, hogy túl nagy az elvárásuk?

Szerintem egyáltalán nem baj, ha egy lánynak magasak az elvárásai. Nekem is azok. De nem fogok csak azért egy olyan fiúval járni, aki nem tetszik (pl külsőre) mert úgyse lesz más! Attól, h sok fiú szerencsétlen és nem akar megváltozni, még nem fogom lejjebb adni.

Sajnálom, ha bunkónak tűnök, de ez a szomorú igazság. Valahogy önbizalmat kell csiholni magatokból, fiúk.

2010. máj. 6. 22:43
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem az én (24|F) véleményemre vagy kíváncsi, de azért leírom, hátha érdekel valakit. :)

Sokszor érzem maham idősebbnek a tényleges koromnál, és ezt sokszor mondják is rám nők is, főleg nálam idősebbek. Igyekszem felelőségteljes lenni, mert szerintem ez fontos már ebben a korban.

Én sem vagyok egy Casanova, nem sok nővel volt dolgom, viszont nem is érzem, hogy ez baj lenne, mert nekem csak egy nő kell, csak sajnos még nem találtam meg.

Magamat nem tartom jónak benne, viszont szeretek "udvarolni", randira vinni egy lányt. Néha meglepni valamivel, nem csak materiális ajándékra gondolok, és nem csak kijelölt alkalmakkor (pl: névnap). Szeretem néha megdícsérni, persze nem félpercenként, és nem csak a külső dolgait, pl.: tetszik a hajad stb. hanem a belső szépségét ís.

Többen írták itt, hogy mennyire nem figyelnek rájuk a férfiak.

Nálam ha egy lány tetszik, megkedvelem elég alap dolog, hogy meghalgatom még ha problémákról is van szó, hisz egy idő után azok az én problémáim is lesznek és ezt meg kell beszélni.

Ami a bénázást illeti, hát nem tagadom én is szoktam. Néha zavarban vagyok, főleg ha tényleg nagyon tetszik egy lány. Nem igazán aggódom miatta, meg is mondom mindíg, hogy ez miatta van és ez általában be szokott jönni, mert az érrtelmes nők bóknak veszik.

Aki komoly kapcsolatot akar az úgysem erre figyel, hanem keresi az értékeidet.

Hiba pedig mindenkiben van és ezt kölcsönösen el kell fogadnunk, és egyénileg pedig ugyekeznünk kell fejlődni.

Elnézést a terjedelemélt, és az esetleges nyelvtani hibákért, mint mondtam én sem vagyok tökéletes (szerencsére). :)

Üdv. XY :)

2010. máj. 7. 10:31
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert:

1. Csúnyának/butának/bénának/balf*knek/csórónak tartják magukat vagy egyszerűen önbizalom hiányosak

2. gyávák, és ezen akkor sem akarnak változtatni, ha ott a nagyŐ, és arra vár, hogy nyőgjön már ki valamit, amire lehet IGEN-t mondani:)

3. szeretik, ha a nő megy oda hozzájuk (az ilyen fiúk ezt szinte kivétel nélkül szeretik)várják a sült galambot:

-szia, teccel nekem, meghívhatlak egy kávéra? (lány)

- öööö, hááát iiiigeen, persze... (fiú)

vagy:

rámászik a nő, és a pasi hagyja.

Kettő eshetőség van:

-ronda a nő, és nem tetszik neki, ezért elsimliskedi, pl. bocsiii, de nem éreek rá...

-ronda a nő, de randizik vele, legalább van egy nője!

De továbbra is csorgatja más nők után a nyálát.

2010. máj. 7. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!