Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hölgyek! Szerintetek miért...

Hölgyek! Szerintetek miért van ennyi béna 20 év feletti srác manapság?

Figyelt kérdés
Én ezek közé a bénák közé tartozom, szóval nem csak nagyképűsködöm.
2010. máj. 4. 18:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Amikor olvastam a kérdést, és nem tudtam hogy a csajozásra érted, akkor én tejlesen azt hittem hogy arra gondolsz, hogy a fiatal férfi-kezdemények nem tudják mit akarnak az élettől, se tanulni, se dolgozni, céljaik nincsenek, csak lógnak a levegőben. Én tudom mit akarok, tudom hogy ha eljön az ideje dolgoznom kell, közben továbbképeznem magam, hogy elérjek valamit, egy normális egyszerű életet. Valahogy a 20év körüli srácok nincsenek ezen a szinten, a lányok inkább.Persze kivételek mindkét oldalról vannak.

21/L

2010. máj. 4. 18:57
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz béna alatt?
2010. máj. 4. 18:59
 13/40 anonim ***** válasza:
80%

Én lány vagyok, és csonka családban nőttem fel. Velem minden rendben van, szóval ne általánosítsuk már, hogy a csonka család gyereke csak defektes lehet (amúgy sok egész családban előfordul lelkibeteg, ideggyenge fiatal felnőtt, gyerek)!

Amúgy azért van ez, hogy ennyire puhányak a fiúk, mert nem fiúként kezelik, túlságosan elkényeztetik őket. Ez főleg az utóbbi 30 évben születetteknél vehető észre. Igen, a 30-as férfiak között is elég sok a piperkőc :/

2010. máj. 4. 19:00
 14/40 anonim ***** válasza:
46%

az udvarlásnak már nincs értelme. elég ha pénzed van. én már fél doboz cigiért lecsőröztetek csajokat. :D

udvarolni? a mai nőknek? ugyanmár.

2010. máj. 4. 19:05
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy béna,az a baj az ilyen fiúkkal,hogy tényleg középiskolás koráig ha nem sikerül felszedni valakit utána még nehezebb,mert addigra a barátságok kezdenek megszünik,ki tovább tanul,ki dolgozik,már nincs idejük sokszor összejárni.

Vannak olyan 20 feletti szűz fiúk,lányok is akiknek meg nem volt olyan barátikörük,akikkel bulizni,szórakozni tudtak volna menni,meg nincsenek a diszkókon kívül olyan szórakozóhelyek sem nagyon,ahova be lehetne ülni beszélgetni,ismerkedni lehetne más fiatalokkal.Egyedül meg hova menjen az ember,hogyan ismerkedjen,főleg vannak akik eleve gátlásosabbak,nehezebben nyilnak meg.

2010. máj. 4. 19:06
 16/40 anonim ***** válasza:
71%
az a gond a mai 10-20 éves csajokal hogy tényleg pénzen kiválthatoak szoval az udvarlás itt elveszik :) Nincs már olyan a mai világban ebben a korosztályban hogy poirot-os vagy Berry-s stilusban elkezdesz udvarolni kezet cskolni stb.. :) A végén még téged néznek kéz fetisisztának vagy minek és kiröhögnek magyarán hülyének néznek mert te elözékeny ,udvarias vagy:) Hidd el én aztán tudom ...
2010. máj. 4. 19:11
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

manapság? hát szerintem ez általános és 30 fölött is van jócskán ilyen! én ezt nem nevezném bénaságnak, ha nem jön össze na bumm, ha meg se próbálod az a béna, csak várod, h megkérjék a kezedet.....vagy mi a szöszt gondolnak egyesek...

fel a fejjel, a lányok is "bénák"......egy 26-os csaj

2010. máj. 4. 19:14
 18/40 anonim ***** válasza:
74%

Dehogynem nagyon azok!

Elvárják hogy a nők kezdeményezenek!

Nem sokáig de most nekem van egy srác akivel együtt vagyok de az teljesen fél a cigányoktól, én menjek oda ő feléjük ha találkozunk vagyis ha megyünk sétálni és nem fordítva!

Hát azért ez már csúcs!Egyedül nem mer haza kisérni szóva gáz!

Nekem férfira van szükségem nem egy homokosra (azt se tudom minek nevezem az ilyen tutyimutyit vagy jancsiszeget!

2010. máj. 4. 19:19
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

19:00-esnek:

Amit írsz igaz lehet, mert te lány vagy. Ez nem általánosítás, én a saját páromon látom, hogy mennyi mindent tanult az apukájától, akár pozitív, akár negatív dolgokat. Ugyanúgy barkácsol, tesz-vesz a ház körül, ahogy az Édesapja, még ma is sokszor segítségül hívja, tanácsot kér. Ugyanakkor azt is tőle látta, hogy a nő dolga az összes női házimunka, egyáltalán nem egyértelmű számára kézbe venni a mosogatórongyot, akkor se ha én éjfélre érek haza. Azokban a családokban, ahol nincs férfi, a fiúgyerekeknek esélyük sincs ellesni olyan dolgokat, amit apás családokban igen. Marad a genetika, az sem elvetendő, de van abban logika, ha egy kisfiú sosem látta az apját, hogyan viszonyul az édesanyához nőként, bizonytalanul fog közeledni a nők felé, mert nem tudja hogyan kell. Az oviban is többnyire nők nevelik a fiúkat, tehát tényleg nincs előttük minta. A csonka családok vesztesei ilyen szempontból elsősorban a fiúk, bár érdemes azon elgondolkozni, milyen hatással van a mai lányokra az, hogy a férfi nem az állandóságot jelentette az életükben (és az anyjuk életében), hanem csak egy fel-felbukkanó ismerős.

2010. máj. 4. 19:21
 20/40 anonim válasza:
91%

Nem mernek kezdeményezni,nem tudnak jól udvarolni,flörtölni pláne nem!

Félnek komolyabb kapcsolatot kialakítani.Sokan évekig vannak ugyanazzal a nővel, szerelmesek is DE eszük ágában sincs örökké vele maradni(nehogy lemaradjanak valamiről).

Vagy ha igen,akkor tulajdonképpen éli tovább az egyedülálló életét,azzal a különbséggel,hogy te otthon várod.

Lusták általában dolgozni egy kapcsolatért.Egy-egy figyelmes gesztust akkor kapsz,ha eleged van belőle vagy új pasi tűnik fel körülötted (szerencsés esetben szülinapnapra ,névnapra,Valentin napra és az évfordulóra is jár).

Sokszor bántóak anélkül ,hogy tudnák.Pl neki feltűnik és hangoztatja is,hogy 20 dekával vékonyabb voltál amikor megismerkedtetek vagy jobb volt a hosszú hajad,de neked még sörhassal is félistennek kell kezelned.

Nem lehet megbeszélni velük a problémákat,mert ők ezt a témát nem szeretik.Ha ennyire erőlteted,akkor rád sütik a 'házisárkány' címkét és lecserél egy 'tündérre'.

Mellesleg megjegyzem,hogy mi ,nők tettük ilyenné a férfiakat! Hogy tanulna meg udvarolni vagy kezdeményezni,amikor tini korától azt látja,hogy a nők szedik fel a pasikat? Minek strapálnák magukat?

Ha nem hajtanának a nők egymás pasijára,akkor minden pasi kétszer is meggondolná,hogy inkább egy új kapcsolat vagy megoldani a problémákat a kapcsolatában....

Az is érdekes,hogy ha a párunk félrelép,akkor nem a párunkat hibáztatjuk főleg,hanem a másik nőt(aki talán nem is tudott rólunk)!

Régebben a nők összetartottak, most egymásnak tesznek keresztbe...

2010. máj. 4. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!