Hölgyek! Szerintetek miért van ennyi béna 20 év feletti srác manapság?
Mondom az én szemszögömből,22 éves pasas vagyok és én sem tengek túl önbizalom terén,igazán én sem nagyon merek kezdeményezni,és a fiatal lányoknak is kicsit magas az elvárásuk pasik terén szerintem.Szakközép után széthullot a baráti köröm is,nem szeretem a disco-t vagy ilyesmi szórakozó helyeket ezáltal sokat szűkülnek az ismerkedési helyek.
Rendes családban élek,így 22 évesen elég sok mindenhez értek,haverom családjában 3 nő van,és látszik az apa hiánya,nem sok mindenhez ért,én idáig nem vettem észre hogy ez annyira érdekelné a nőket hogy mihez értek meg ilyenek.
Volt egy lány akinek "udvaroltam" de csak félrevezetett,és ez nagyon szarul esett,ezáltal egy időre el is megy a kedve az embernek a nőktől,szerintem elég pár ilyen és még gátlásosabb lesz az ember.
A nőknek is változtatni kéne a modorukon pasik terén,ha kicsit bénább akkor segíteni,nem rögtön egy "Herkulest" akarni faragni belőle.
Szuper, hogy léteznek olyan pasik, mint az utolsó :)
Ilyen "férfit" keresek.. Csak idős vagy egy kicsit.. :(
A korosztályomban mindegyik nagyképű, bunkó, nem lehet velük beszélgetni sem..
15/L
azért, mert a kiscsajok odaadják magukat szíre-szóra (bagóra pláne... nem tudnak udvarolni.
ami nagyobb baj: nem tanulnak rendesen nem lesz jó munkájuk, nincsenek a karrierjükkel szemben elvárásaik, tengnek-lengnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!