Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom, hogy az orvosom...

Honnan tudom, hogy az orvosom azért kedves velem, mert a betege vagyok, vagy pedig azért, mert tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki összejött az orvosával?

Hogyan kezdődött? Ki kezdeményezett?

2010. máj. 4. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Az orvos a betegével nem kezdhet privát kapcsolatot, mert igen komoly büntetést vonna maga után, ugyanis etikailag tilos. (Akár a müsködési engedélyét is elvesztheti)

Szerintem csak beképzeled magadnak, hogy mást is akar töled.

2010. máj. 4. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
jaja. és ami tilos arra még sosem volt példa ugye? csak arendelésen ill a kórházi kezelés alatt nem kezdhet, utána a magánéletben miért ne? kizárólag intézményes keretek között tilos! ott ő az orvos aki nem téged, hanem a betegségedet kell(ene)hogy szemelőtt tartsa. De egyébként igaza volt a válaszolónak, valóban az engedélyébe is kerülhet, ha pl szóvá teszed
2010. máj. 4. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

én elhiszem neki, mert velem is előfordult egy párszor, hogy kikezdett velem egy orvos. mondjuk ezek a durva esetek régebben voltak.

de még ma is azért ugyanúgy bókolhat egy orvos. lehet azt várja akkor, ha ő nem kezdeményezhet, hogy te tedd meg az első lépést..?:)

2010. máj. 4. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

hallottál már a hálapénzről?

khm... minden orvos csak azt akarja :)))) na jó, ez nem igaz, de sokan...

2010. máj. 4. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Nálam volt rá egyszer példa. Műtöttek és később a varratszedésnél a sebészem érezhetően nőként tekintett rám, nem betegként. Megdicsérte a szemem, tegeződést ajánlott fel stb. Meg egyébként is érezni lehetett a dolgot a "levegőben" - én vhogy mindig megérzem, ha tetszem vkinek. Aztán, mivel nekem sem volt unszimpatikus, küldtem neki neten egy képeslapot, hogy köszönöm a szép varrást meg stb. Visszaírt, többek között azt is, hogy bármikor bejöhetek kontrollra, ránéz a sebemre - és megírta, h mikor ügyeletes éjjel :) Én meg bementem és jó volt :) Persze előtte órákat beszélgettünk, szóval nem csak bementem és letámadott :) Nyilván nem az első és nem az utolsó voltam neki, viszont nekem az első és utolsó ilyen történetem volt, egyrészt már férjnél vagyok, másrészt nem vagyok ilyen nagyéletű :)))
2010. máj. 4. 13:38
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
nekem most volt operációm. az összes férfidokinak szedve volt a szemöldöke - HÁL' ISTENNEK egynek se tetszettem!!!
2010. máj. 4. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Most miért lettem lepontozva? Tök jó pasi az állatorvosunk. Van 2 kölyökkutyám, nekik jött beadni az ajánlott oltásokat, és akkor történt. :(
2010. máj. 4. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
oda se figyelj, ki nem tojja le, hány pontot kapunk. attól még otthon nem kell kukoricára térdepelni...
2010. máj. 4. 14:10
 19/21 A kérdező kommentje:

13:23-as: én tegyem meg az első lépést?! de hogyan?

amint már írták is, nagy lehet a pofára esés.

jaj mit is tegyek!!!

2010. máj. 4. 19:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a dokid milyen doki?

Nekem is ez a dilemmám, mert ha nem jön be a dolog, kereshetek egy másik orvost :)

A laptopos voltam.

2010. máj. 7. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!